Ashwagandha 600 Sport (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Ashwagandha 600 Sport 60 kap.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 49,83 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

OLIMP ASHWAGANDHA 600 SPORT 

MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ ASHWAGANDHA (INDIAI GINSENG) GYÓGYNÖVÉNY KIVONAT,

mely javítja a memóriát, támogatja a szexuális teljesítőképességet és segíti az immunrendszer működését, valamint hozzájárul az izomtömeg fejlődéséhez.

Az ashwagandha (withania somnifera) leginkább indiai ginseng, vagy álombogyó néven vált ismertté, és az Ayurveda – azaz az indiai ősi medicinák – orvoslásában leggyakrabban használt gyógynövénye. A hagyományos hindu filozófiában (Rasayana, avagy a megfiatalodás művészete) ezt egy fiatalító szerként tartják számon. Az Ayurveda úgy írja le ezt, mint az idősödés, és a korral járó betegségek elleni elsőszámú segítséget. 

Az ASHWAGANDHA 600 Sport Edition a szabadalmaztatott KSM-66® kivonat tartalmával rendkívül sokrétű hatást ígér:
támogatja az idegrendszer működését, és serkenti a memóriát,
támogatja a szaporítószervek működését, illetve fokozza a szexuális aktivitást,
támogatja az immunrendszer működését (fokozza az immunsejtek aktivitását),
antioxidáns tulajdonságú, így segít megvédeni a sejteket a káros oxidatív gyököktől,
fokozza a sportteljesítményt és támogatja az izomzat fejlődését,
az egész testre pozitív hatást gyakorolhat akár sportolóként, akár nem sportolók esetén is.

A withania somnifera (ashwagandha) egy adaptogén hatású gyógynövény, ami fokozza a test stresszel szembeni ellenálló képességét.

A KSM-66® egy szabadalmaztatott ashwagandha kivonat, mely a világon a legmagasabb koncentrációban tartalmaz aktív ashwagandha hatóanyagot. A gyártója 14 éven keresztül tökéletesítette a tiszta hatóanyag nyersanyagból történő izolációját. 
A tiszta, koncentrált hatóanyag kinyeréséhez a gyártó nem használ alkoholt, vagy kémiai módszereket (káros vegyszereket). A végtermékként kinyert KSM-66 ashwagandha kivonatot az USA Agrárkultúrális Minisztériuma 100%-ig organikusnak minősítette. 

Javasolt adagolás:

1 kapszula naponta kétszer étkezés közben, bő folyadékkal fogysztva (vagy másképpen, ha orvosa úgy tanácsolja). Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A termék nem pótolhatja a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-02-01
Nem látványos a hatása van, de rendszeres szedése után észrevehető hatás fejt ki, jobb közérzet, energikusság,kitartás tekintetében.