Ginzeng 250 mg (40 tab.)

 / 4.7 7 vélemény
Netamin Ginzeng 250 mg 40 tab.
Ár: 1 290 Ft
Egységár: 32,25 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Netamin Ginzeng 250mg – 40 tabletta

1. Termékelőnyök

  • növeli a fizikai- és szellemi teljesítőképességet
  • csökkentheti a fáradékonyságot
  • növeli a szervezet stresszel szembeni ellenállását
  • támogatja az immunrendszert

2. Rövid leírás

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában az “élet gyökerének” nevezik. A szibériai ginzeng egy Távol- Keleten őshonos cserje, melynek sajátossága, hogy csak árnyékban tud nőni. A ginzengből készült étrend- kiegészítők a növény gyökerét tartalmazzák, porított formában. A tudomány még ma is kutatja a benne található 10 féle ginzenozid, 9 féle vitamin és 3 féle fontos ásványi anyag, valamint a köztük lévő szinergia lehetséges hatásait; de az bizonyított, hogy a ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, ezért használata különösen javasolt fáradtság, kimerültség fennállásakor, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén.

4. Szedési javaslat

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-08-01
Üdvözlök mindenkit!

Szakértői véleményre van szükségem!:)

Szeretném a következő készítményeket együtt használni:
Multi pro,Ginzeng 250mg,Creatin monohydrate,Steel rocket.A kérdésem a következő:
Lehet e ezeket egyszerre alkalmazni,konkrétan javítják vagy rontják egymás hatékonyságát?

Ha igen akkor milyen sorrendben?

Nagyon szépen köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Ezek a termékek együtt kiváló kombinációt alkotnak. A Multi-Pro Plus-t egy szilárd, zsiradékot is tartalmazó étkezéssel együtt vedd be, ekkor a ginzeng egy adagja is bevehető. A ginzeng további adagjait (amennyiben vannak) a nap folyamán elosztva, étkezésekkel együtt vedd be, a Steel Rocket-et edzésnapokon teljes, 4 kapszulás adaggal vedd be az edzés előtti étkezésedet megelőzően, pihenőnapokon pedig 4 részre oszd, és szintén étkezések előtt vedd be. Az első adag mindenképpen a reggeli első étkezés előtt menjen, az utolsó pedig közvetlenül lefekvés előtt. A kreatint mindig étkezések előtt kb. 15 perccel idd meg, illetve közvetlenül edzés után a turmixoddal, ha nem kreatintartalmú tömegnövelőt használsz ekkor.

Vevővélemények

Elhagytam, hiányzik - újra jöhet!
2017-03-29
A ginzeng érdekessége, hogy amíg szedtem, nem éreztem kifejezetten óriási változásokat, mondjuk az nagyon fontos, hogy elég érzékeny vagyok a koffeinre, de azelőtt azért egy-egy kávészerűség kellett ahhoz, hogy magamhoz térjek - amikor szedtem, akkor pedig csak nagyon ritkán! Most pár hete elfogyott, és még nem vettem, azóta pedig azt érzem, hogy alig bírok felkelni, állandóan fáradt vagyok, energiám a zéró közelében... sokat gondolkodtam, vajon mi a fene történt, és egyetlen magyarázat van: elhagytam a ginzeng+gingko kombót. Úgyhogy újra veszek! :)