Ginkgo Biloba (120 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Swanson Ginkgo Biloba 120 kap.
Ár: 4 370 Ft
Egységár: 36,42 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Ginkgo Biloba 60mg (90 caps)

Antioxidáns hatású gyógynövény. Kínában a magját 5000 éve használják a gyógyításban.

A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

Fontos antioxidáns tápanyag.

OÉTI bejegyzési szám: 4197/2008.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-05-06
Sziasztok,
Engem ez az "azonnali" dolog mindig elgondolkodtat...
Egyrészt azon, hogy fehérje mellé nagyon ajánlják például a vitargot, mondván, hogy sokkal gyorsabb a felszívódása, mint a Supercarb Fast-nek, vagy hasonlóknak.
Másrészt azért mert, mennyire azonnal kell?
Én például edzés után 15 percig nyújtok és nyújtás után iszom meg a fehérje+vitargo turmixot. De ezekszerint, ha megiszom rögtön edzés után és visszamegyek a terembe nyújtani akkor jobban járok? Vagy mégjobban járok, ha már az utolsó előtti munkasorozat előtt megiszom a turmixot, mert akkor az pont edzés végére ér oda, ahova kell?
Mit gondoltok erről?
Köszönöm a választ!

válasz
2019-05-07
Szia!

Én erről régen úgy vélekedtem, hogy azonnal kell. Hiszen gondolj bele, ha oszott edzéstervet csinálsz, pl mell-bicepszet és mellel kezdesz, akkor máris várakozott az izom 20-30 percet, amíg a bicepszedet edzetted, tehát már késve vagy ennyivel :) De mondom, én így gondolkodtam régen. Én azt szűrtem le a cikkből, hogy ennyire nem kell erre rápörögni, tehát nyugodtan megihatod a nyújtás után a turmixod.

Vevővélemények

Agyserkentő
2015-02-10
Jó termék, szedtem már patikait is, de ez szerintem jobban megéri.


Serkenti az agyi vérkeringést, nálam néhány nap után már érezhető volt a kedvező hatása. Napi egy kapszulát használok, megéri az árát!