Ginkgo Biloba (100 g.k.)

 / 4.8 20 vélemény
Scitec Nutrition Ginkgo Biloba 100 g.k.
Ár: 3 030 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:160 Ft 5%
Egységár: 30,30 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GINKGO BILOBA

A kognitív teljesítményért

27% GINKGO FLAVON GLIKOZIDOK

A Ginkgo levelek kivonata tartalmaz bizonyos növényi hatóanyagokat, mint például ginkgolideket és bilobalidot, és hagyományosan a kognitív teljesítmény és a megfelelő mikrokeringés fenntartására alkalmazzák.

A mi Ginkgo Biloba termékünk magas minőségű, 27%-os Ginkgo flavon glikozid-tartalomra standardizált, növényi kivonatot tartalmaz.

Adagolási javaslat

Naponta 2 Ginkgo Biloba kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-07-21
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Ginkgo flavon glikozid-tartalom százalékos aránya mit mutat meg? Pl. a Scitec-es Ginkgo-nak 27%-os, míg a BioTech-es Bilobának 24%-os a flavon glikozid tartalma. Mi a jelentősége ennek a tartalomnak? A választ előre is köszi, kellemes napot!

válasz
2018-07-23
Szia!

A Ginkgo Flavone Glycosides maga a hatóanyag ami kifejti a hatását a szervezetben. Lényegében ezért szedjük. Minél magasabb ez annál jobb. Így nyilván a 27% hatásosabb mint a 24%.

Vevővélemények

Összességében jó!
2018-08-28
Én minél gyorsabban szerettem volna hozzá jutni, így személyesen vásároltam a terméket, de már tudok róla véleményt mondani 4 hét után. Aki esetleg szintén szorongás miatt talált rá a termékre, azt sajnos el kell keserítsem: Azon nem segít. A mindennapokban se vettem tőle észre különös változást, kivéve ha nagyon hosszú, monoton munkát végzek: Ott egyértelműen érződik, hogy kicsit sem fárad el az agyam. Plusz észrevétel, hogy Én már általában 21:00 - 22:00 felé kidőlök a szellemi fáradtságtól. Mióta szedem, akár éjfélig is fent tudok maradni.