Garnélás rizstészta

 / 4.3
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Hozzávalók:
- 250 g rizstészta
- 8 db nagy garnélarák
- fokhagyma
- himalája só
- őrölt feketebors
- majoránna
- apróra vágott petrezselyem
- olívaolaj sütéshez

1. Felforralt és tűzről levett vízbe beletesszük a rizstésztát, és hagyjuk ázni 15 percet.

2. Eközben olajat hevítünk egy serpenyőben, és beledobáljuk a rákokat. Pár perc alatt megsütjük mindkét oldalát, majd a végén belepréselünk 2 gerezd fokhagymát,ezzel is egy percig összesütjük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, feketeborssal.

3. A megdagadt, lecsurgatott rizstésztát beleforgatjuk a rákos serpenyőbe, és összepirítjuk.

4. Majorannával és apróra vágott pettezselyemmel megbolondítjuk.

Végül pedig itt a garnélás rizstészta elkészítése "élőben", hogy még egyszerűbb legyen a dolgod!


Kapcsolódó cikkek
HOZZÁVALÓK * 500g csirkemellfilé * paradicsom * cukkini * padlizsán * fokhagyma * hagyma * ananász * alma * 250g lazacfilé * Light mozzarel...
Egy elsőre nagyon durván extrának hangzó, ám pofonegyszerű halas receptet láthatsz az aktuális Builder Gasztro-ban! Nem kalóriaszegény, de nem is szemét kaja, ...
Oké, tudjuk, kevert fehérjéből is lehet sűrű, pudingszerű cuccot keverni. De az nem finom. Rendben, kazeinből is lehet. Az meg nem olcsó, no meg szénhidrát se n...
Nekünk sem sikerülhet minden. Diós csigát szerettünk volna készíteni, de a végeredményt inkább diós izének neveztük el. Lássuk tehát egy bakikkal tarkított gasz...
Mivel már lehet kapni tonhalkonzervet a Shop.Builderen, megünnepeltük ezt a jeles alkalmat egy fejedelmi tonhalturmix elkészítésével! Aki ódzkodik a fehérjeturm...
Régi régi macerálásotoknak engedve megcsináltunk egy pizzát, ami nem elég, hogy diétás, de még sütő sem kellett hozzá. Oké, picit formabontó a recept, de az ala...
Íme egy diétás reggeli, melyben csak annyi szénhidrát van, ami a fehérjeporodban van, azaz csakis rajtad múlik, mennyire lesz diétás! A miénk mérsékelten lett a...
Mai adásunkban egy közepesen problémamentes sütit készítettünk el. Bár picit oda is sikerült égetni, mégis, aki odafigyel a sütőre, egészen kiváló finomságot tu...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!