GABA (111 gr.)

 / 4.3 16 vélemény
Dymatize GABA 111 gr.
Ár: 5 690 Ft
Egységár: 51,26 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GABA

A GABA azaz a Gamma Aminobutyric Sav egy erőteljes aminosav, melyet 1883-ban Berlinben fedeztek fel. Ingerületátvivőként tartják számon, mely annyit jelent, hogy segíti az idegek átjutását a szinapszison (réseken). A GABA-nak számos jótékony hatása van az idegrendszerre.

A GABA elősegíti a zsírégetést is, úgy hogy stimulálja a HGH termelődését (növekedési faktor). A GABA fokozza a szervezet alvási ciklusát, így akik már szedték a terméket sokkal élénkebb álmokról számoltak be. Mivel a GABA mélyebb alvást eredményez, napközben sokkal energikusabb leszel. Elősegíti a zsírégetést, és az izomnövekedést, mely szintén az energia fokozását jelenti.

Ajánlott Fogyasztás:

3-5 grammot keverj el 1dl vízben vagy gyümölcslében, és alvás előtt 30 perccel fogyaszd el.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-27
Üdv!
Egy növekedési homon booster stacket dobtam össze a meglévő kiegek mellé, amik 100%WPP, VitarGO CRX, Multi Pro, Jumbo Hardcore, Mastodon, E-Sterone meg T/GH
a Stack:
Arginine
Ornithine
Lysine
Glutamine
GABA
BCAA
Tryptophane
Meg az LG Science-től az IGF-1 meg a GHenerate ez így milyen a kaja az 100%-os és ebből nyonék egy 3 hónapos "Kúrát" + a T/GH ami mellé menni fog Tribulus még

válasz
2015-07-29
Szia. Ez kemény, ütős kis kombó, tetszik. Ha a kajád és az edzésed is oké, akkor fasza lesz ez!

Vevővélemények

Teszi a dolgát :-)
2020-01-10
GH Surge kapszulával együtt rendeltem kifejezetten alvásproblémára. Szerintem a kettő együtt fejtette ki a hatását: 2 szem GH Surge és ebből az előírt 2 gr vacsora után minimum 40 perccel. Edzésnap és pihenőnap pipa, frissen, kialudtan ébredtem. Annak aki szeret felpörögve edzeni, akinek hosszú munkanapja volt és annak is aki nehezen alszik el és nem sokat: csak ajánlani tudom.