GABA (111 gr.)

 / 4.4 14 vélemény
Dymatize GABA 111 gr.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 44,95 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GABA

A GABA azaz a Gamma Aminobutyric Sav egy erőteljes aminosav, melyet 1883-ban Berlinben fedeztek fel. Ingerületátvivőként tartják számon, mely annyit jelent, hogy segíti az idegek átjutását a szinapszison (réseken). A GABA-nak számos jótékony hatása van az idegrendszerre.

A GABA elősegíti a zsírégetést is, úgy hogy stimulálja a HGH termelődését (növekedési faktor). A GABA fokozza a szervezet alvási ciklusát, így akik már szedték a terméket sokkal élénkebb álmokról számoltak be. Mivel a GABA mélyebb alvást eredményez, napközben sokkal energikusabb leszel. Elősegíti a zsírégetést, és az izomnövekedést, mely szintén az energia fokozását jelenti.

Ajánlott Fogyasztás:

3-5 grammot keverj el 1dl vízben vagy gyümölcslében, és alvás előtt 30 perccel fogyaszd el.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-27
Üdv!
Egy növekedési homon booster stacket dobtam össze a meglévő kiegek mellé, amik 100%WPP, VitarGO CRX, Multi Pro, Jumbo Hardcore, Mastodon, E-Sterone meg T/GH
a Stack:
Arginine
Ornithine
Lysine
Glutamine
GABA
BCAA
Tryptophane
Meg az LG Science-től az IGF-1 meg a GHenerate ez így milyen a kaja az 100%-os és ebből nyonék egy 3 hónapos "Kúrát" + a T/GH ami mellé menni fog Tribulus még

válasz
2015-07-29
Szia. Ez kemény, ütős kis kombó, tetszik. Ha a kajád és az edzésed is oké, akkor fasza lesz ez!

Vevővélemények

2018-05-22
Ha a sok meló miatt nincs időd eleget aludni akkor ez top termék. Olyan pihentető alvást biztosít, hogy 6-7 óra alvás utána olyan kipihent vagyok, mintha 8-9et aludtam volna.