GABA Gold (80 kap.)

 / 4.8 4 vélemény
Body Attack GABA Gold 80 kap.
Ár: 4 500 Ft
Egységár: 56,25 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Ehhez a termékhez nem tartozik leírás.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-24
Heló!
úgytudom másoknak is okozott légszomjot/légzésritmusváltozást ezaz amino. Sajnos nekem is. Mivel a triptofán nem működik ezért nekem nincs más opcióm. Esetleg bármi megoldást tudtok javasolni erre? Más tápanyaggal kombinálni például..
Köszönöm!

válasz
2016-10-25
Szia. Kisebb adagban próbáld... Én is így jártam, mikor először szedtem, mert hát nyilván dupla adaggal kellett kezdeni :)) Egyébként idővel én hozzászoktam, és nem jelentkezett ez a tünet. Más alternatíva nemigen van, tekintve hogy melatonint sajnos már nem lehet árusítani.

Vevővélemények

ez a cucc bevált
2013-09-29
Korrekt termék. Bevétel után fél egy óra és simán elalszok ráadásul észrevétlenül nem úgy mint pl. melatonin-nál ahol kótyagos voltam fél óra után. Ébredésnél pedig szintén ugyan ez mintha nem is vettem volna be semmit semmi nehéz reggel vagy bódult érzés. Ami pedig a lényeg az alvás: teljesen mély, pihentető. Volt már hogy felébredtem de aztán ugyan úgy gond nélkül aludtam is tovább. Szóval korrekt termék. Ha nagyon pörögtem egy kapszula ha csak nem voltam annyira fáradt, hogy úgy érezzem magamtól elalszok akkor egyet dobtam és az is elég volt. Egyébként elég rossz alvó vagyok de ez a cucc bevált!
Tényleg azt tudja, amit a termékleírás mond
2017-07-20
Még nem ettem meg az egészet, így csak részleges tapasztalatom van. Edzés után nem éreztem jótékony hatást, de rosszat sem. Az alvás azonban valóban pihentetőbb, mélyebb. Előtte sokszor előfordult, hogy nem alszom mélyen, forgolódom és reggel fáradt vagyok. Ezt lefekvés előtt beszedve viszont minden a helyére kerül. Mély alvás, reggel kipihent érzés. Nagyon sokat számít ha az alvási időszak nagy részét mély alvásban töltjük és ez a termék valóban eléri ezt.