Palacsintaöntet (355 ml.)

 / 5.0 8 vélemény
Walden Farms Palacsintaöntet 355 ml.
Ár: 1 695 Ft
Egységár: 4,77 Ft/ml.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Palacsintaöntet

Amiben nincs cukor, sőt, általában véve szinte semmi nincsen benne, az általában nem szokott óriási gasztronómiai katarzist okozni... De azért van, hogy sikerül a gyártóknak összehozni valami igazán finomat. Na és ha ez egy palacsintaöntet.... Képzelj el egy eleve nagyrészt diétásan készülő palacsintát, amihez a szósz is full diétás... Vonzó a kép, ugye? Akkor ne nagyon habozz, inkább dobd be a rendelésed mellé ezt a szuper palacsinta szószt!

"Sokféle Walden Farms terméket vásároltam már és a legtöbb csalódást okozott, mert ehetetlenek voltak, de ez a szirup nagyon ott van. Az íze nekem diós beütésű és a diót alapban imádom. Csak ajánlani tudom, főleg dió imádóknak :-)"

Képzeld el azt, hogy eszed a semmit. Megvan? Na és most ugyanezt, csak azzal, hogy a semminek íze van... Vonzó lehetőség, ugye? Ha így látod, próbáld ki mihamarabb!

Adagolása

Szabad a vásár, ízlés szerint mehet, szinte semmi nincs benne, amivel számolnod kellene :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

A tökéletes palacsinta szirup
2015-08-12
Sokféle Walden Farms terméket vásároltam már és a legtöbb csalódást okozott, mert ehetetlenek voltak, de ez a szirup nagyon ott van. Az íze nekem diós beütésű és a diót alapban imádom. Csak ajánlani tudom, főleg dió imádóknak :-)