Barbecue Sauce (340 gr.)

 / 5.0 6 vélemény
Walden Farms Barbecue Sauce 340 gr.
Ár: 1 570 Ft
1 690 Ft
Megtakarítás:120 Ft 7%
Egységár: 4,62 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Barbecue Sauce

Amikor már kifordul a szádból a diétásan elkészített ""csirkerizs", akkor bizony felmerül az igény arra, hogy valami teltebb, testesebb íz is szerepeljen az étrendedben. Sajnos az ilyen ízvilágot hagyományosan leginkább extra kalóriák árán lehet biztosítani, ami bizony szembemegy a diétás céljaiddal. És bár a bacon-ös, vagy kolbásszal kisütött csirkemell nagyon is finom, azonban mindenképpen kerülendő megoldás ebben az esetben. Na de lehet akkor tenni az ügy érdekében?

"Nagyon finom, fűszeres, füstös íz, bármelyik szeméttel agyonrakott "bóti"-val simán felveszi ízben a versenyt, na de a tudat, hogy "0cal" valahogy még jobban esővé teszi az egészet! nagyon vártam már, hogy kipróbáljak egy Walden Farms terméket, mert sokat hallottam róluk, és mert nem szeretem csak sósan-borsosan enni a dolgokat, és mivel most már pár hete szálkásító étrenden vagyok, már igencsak jól esnek az ízek, na! ez a termék pedig tökéletes arra, hogy színt (és főleg ízt) vigyen egy kis csirkemellbe :)"

Nos, ha lenne egy olyan szósz, ami szó szerint semmit nem tartalmaz, az megoldást jelentene? Hát persze hogy igen. Csak épp meseszerűnek tűnik... Pedig létezik! A Walden Fams öntetek nulla kalóriát, így nulla szénhidrátot és nulla zsírt tartalmaznak. Ha nem hiszed, nézd meg az összetételt. Ezzel tuti nem rontod el a kaja tápértékét, cserébe viszont finom, és ismét élvezhetővé teszed azt.

A Barbecue Sauce használata

Nagyon egyszerű: ráöntöd a húsra, mint bármelyik hagyományos barbecue szószt, és élvezed a fantasztikus ízeket, diétásan!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-26
Lehet, hogy hülye kérdés, de leírnátok nekem légy szíves, hogy mit takar ez a "hickory smoked meg a "mez" íz?

válasz
2016-10-27
Szia!

Alapvetően ugye Barbecue íz. Csak az egyik kicsit füstösebb a másik meg méz ízűbb.

Vevővélemények

2019-02-04
Szeretem ezeket a szószokat. A füstös annyira finom, hogy szinte el sem hiszem, hogy "üres". :) Diétánál egy ilyen szerintem aranyat ér, mikor már azon gondolkozol, hogy az asztalból kiharapsz egy darabot... Csaló kaja élmény, bűn nélkül. Diéta alatt ajánlom mindenkinek, én akkor használom általában.