Panax Ginseng Ampullás (10 amp.)

 / 5.0 2 vélemény
Dr. Chen Patika Panax Ginseng Ampullás 10 amp.
Ár: 1 395 Ft
Egységár: 139,50 Ft/amp.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Panax Ginseng ampulla (10 × 10 ml)

Az élet gyökerének aromája

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

Ajánlott napi 1-2 ampulla fogyasztása reggel vagy este.

A kínai Chang Pai hegyről származó ginsenggyökér aranyat ér. Segít a szellemi és fizikai frissesség megpőrzésében, késlelteti az öregedés hatásait, a szervezetet energiával tölti fel. Ezen felül erősíti az immunrendszert, segít az impotencia és a klimax legyőzésében, hatékony a stressze ellen, közismert afrodíziákum.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-08-17
Ha ebben a termékben (van itthon, megnéztem) is van 300mg méhpempő, mint a Royal Jells-s piros változatban, akkor a kettő között mi a különbség? Köszönöm a segítséget! üdv

válasz
2018-02-05
Szia!

A Ginseng + Royal Jelly ampullás verzió az szibériai ginzeng, ez panax, vagy másnéven koreai. Kicsit más a hatásuk.

Vevővélemények

A piros mellé
2017-07-10
A "piros" termék mellé néha beviszek ebből is a teljesség kedvéért. Mivel más a kettő, így erről külön nem tudok nyilatkozni, de hátránya nincs, az biztos. Azt érzem, hogy általánosságban jól egyben vagyok. Részben ennek is köszönhető!