Ginseng + Royal Jelly ampullás (10 amp.)

 / 4.7 9 vélemény
Dr. Chen Patika Ginseng + Royal Jelly ampullás 10 amp.
Ár: 1 405 Ft
Egységár: 140,50 Ft/amp.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Ginseng + Royal Jelly ampullás

Az ember legősibb kincse az egészsége - ennek a kincsnek a megőrzését könnyíti meg a Távol-Keleten már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmazott Eleuthero ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla, amely mind önmagában fogyasztva, mind teába keverve segít megteremteni a mindennapi élethez szükséges energiát, csökkenti az idegességet és a stressz káros következményeit. Hatását irodalmi adatok igazolják.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2019-06-19
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy enyhe harántboltozat süllyedéssel és kifelé dőlő bokával ellenjavallt - e a guggolás, illetve a kitörések. Emellett két csigolyám összecsúszott, - ezt is megállapították, így igyekszem erősíteni a hátam, és természetesen az egész testem, súlyzós edzéssel, jógával, futással, és hamarosan úszással. . Ortopéd orvos írt fel talpbetétet, egyet a mindennapokhoz, egy speciálisan sportoláshoz ajánlottat pedig futáshoz használok, mivel azt mondta nyugodtan futhatok, ám a terheléssel járó gyakorlatokat ne erőltessem. Amennyiben el kell fogadjam ezt, megteszem, de szeretnék több véleményt is kikérni, mielőtt végleg beletörődnék. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy más gyakorlatok is léteznek a farizom leedzésére, de nagyon szeretem ezt a két módszert, örülnék, ha nem kellene lemondanom róluk, de semmiképpen nem szeretném, hogy rontson a lábaimon vagy a hátam állapotán. Kérlek adjatok tanácsot, köszönöm, Brigi

válasz
2019-06-25
Szia Brigi!

Hát, nekem is van aztán itt minden: durva bokasüllyedés, lúdtalp. Nekem is írtak betétet, de nem mondták a terhelés dolgot. Guggoltam, lábtolóztam évekig, semmi bajom nem lett, úgyhogy szerintem neked sem lesz. Azért egy személyi edzőt keress fel, mert lehet, hogy pár gyakorlatot tényleg nem szabad/máshogy kell csinálnod.

Vevővélemények

Kiváló energizáló!
2017-07-10
Érezhetően megdobja az uncsibb napokat! Többször tapasztaltam, hogy a "semmilyen" hangulatomat feldobta és erőt, energiát adott a "semmiből"... Nagyon jó kiegészítő, nem is kell minden nap egy idő után, mert a hatása kitart másnapig is nálam. Rendszeresen betolom 2-3 naponta, használ!