Amino Power Liquid (1 lit.)

 
Nutrend Amino Power Liquid 1 lit.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 5 990,00 Ft/lit.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Amino Power Liquid

  • könnyen felszívódó folyékony kiszerelés
  • komplex aminosavakat tartalmaz

Magas biológiai értékű komplex aminosavakat tartalmazó termék, mely gyorsan asznosuló,felszívódó folyékony formában elérhető. Hozzáadott aminosavakat tartalmaz: BCAA, ornitin, taurin. Így tartható fenn a pozitív nitrogén egyensúly (anabolikus hatás), gyorsítható fel a regeneráció edzés után és növelhető/védhető az izomtömeg.

Alkalmazás:

Izomtömeg és erőszint növelésre (anabolikus hatás). Izomtömeg védelemre (anti-katabolikus hatás). Pozitív nitrogén egyensúly fenntartásra. A szervezeti regeneráció felgyorsítására.

Javasolt használat:

Alap adag 15 ml. Izomtömeg növelés - 15 ml termék fogyasztása naponta, a legjobb étkezések között vagy edzés előtt, után és lefekvés előtt. Izomtömeg védelem - fogyasszon el 15 ml terméket 60 perccel edzés előtt. Regeneráció fokozására - fogyasszon el 30 ml terméket edzés után (maximum 90 perccel edzés után).


Korábbi katalógus leírása:

Hidrolizált tejsavófehérjéből készült folyékony aminosav formula

Az aminosav készítmények méltán népszerűek a sportolók körében, mert nagyon hatékony és kényelmes módon lehet bevinni segítségükkel a fehérjék eme építőelemeit. Nagyon intenzív edzés során, vagy diéta esetén igen praktikus módja annak, hogy a szervezetet hozzájuttassuk a létfontosságú aminosavakhoz.
A folyékony aminosav formulák elvitathatatlan előnye az, hogy nagyon könnyen elfogyasztható; gyorsan, hatékonyan és problémamentesen szívódnak fel. Mindez azt is jelenti, hogy az összes tápanyagforma közül a folyékony aminosavak juttatják el a legrövidebb idő alatt az aminókat az izmokhoz, vagy egyéb felhasználási helyükre.
A Nutrend Amino Liquid hozzáadott BCAA-k (leucin, izoleucin, valin), glutamin, taurin és onritin felhasználásával lett megerősítve.

Adagolás

Tömegnöveléshez: naponta 3x15ml Amino Liquid edzés előtt vagy alatt, edzés után és lefekvés előtt.
Szintentartáshoz: naponta 1x15ml Amino Liquid edzés előtt, pihenőnapokon lefekvés előtt.
Regenerációhoz: naponta 1x30ml Amino Liquid fizikai aktivitás után.

Egy zárókupaknyi adag tartalmaz 10 mililitere adagot.

Aszpartámmal ízesítve, fenilalanin forrást tartalmaz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények