Super Amino Liquid (473 ml)

 
Dymatize Super Amino Liquid 473 ml
Ár: 3 990 Ft
4 450 Ft
Megtakarítás:460 Ft 10%
Egységár: 8,44 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Super Amino Liquid

A Dymatize Liquid Super Amino 23,000 a legmagasabb minőségű proteinforrásokból készült, tökéletes izomépítő fehérje-készítmény. Ez a speciális fehérje-mátrix kiváló forrása esszenciális és nem-esszenciális aminosavaknak, köztük a sportolók számára különösen kiemelt elágazó-láncú aminosavakkal (BCAA-k).

Az aminosavak izmaink építőkövei, nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megteremtsük és fenntartsuk a pozitív nitrogénegyensúlyt, ami izomnövekedés alapja. Az aminosavak kulcsszerepet játszanak izmaink lebomlásának megakadályozásában, az izomszövetek intenzív edzés utáni regenerálásában.

A Dymatize Liquid Super Aminos 23,000 kifejlesztésekor a célunk, a világ első számú és legerősebb aminosav készítményének megalkotása volt.

23,000 mg, azaz 23 gramm extra magas minőségű, szabad formában lévő esszenciális és nem-esszenciális aminosav adagonként.

A Dymatize Super Liquid Amino 23,000 a tökéletes eszköz céljaid eléréséhez.

A Dymatize Liquid Super Amino különlegessége a "Hydro-Amino" kötés. Emésztő rendszer a legkönnyebben és leghatékonyabban az ilyen formában nyerhető, hidrolizált peptideket hasznosítja. Felszívódásuk gyakorlatilag tökéletes, és közel kétszer olyan gyors, mint a teljes fehérjekoncentrátumoké.

A Dymatize Liuid Super Amino 23,000 100%-ig cukor- és szénhidrátmentes!

A Dymatize Liquid Super Amino 23,000 világ első számú aminosav készítménye, a legmagasabb minőségű forrásokból készült szabad- és peptid-kötésű aminosavak tökéletes kombinációja!

Ajánlott adagolás:

Táplálékkiegészítőként fogyassz 4 evőkanál Dymatize Liuid Super Amino 23,000-at étkezések előtt, valamint edzés előtt és után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-03
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ismerősöm át passzolna nekem egy szép kis pakkot (nincs kibontva és nem pult alól van), mert nincs ideje az edzésre. Azonban nem vagyok benne biztos, hogy minden része teljesen jó választás, ha jó választás is, hogyan szedjem be őket. Eddig Gain Fast 3100-at és 100% Whey Protein Professionalt ittam. Az alábbi pakk lenne:
Fighters Food (0,9kg), MayoFusion Protein(0,9kg), SoyPro(0,9kg), Shock Therapy, Dymatize Super Amino Liquid 23000 és egy Multi Pro.
Véleményeteket szeretném kérni, mert igen jutányos áron adná át. Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz
2014-04-07
Szia,

jó csomagot akar rád sózni, amennyiben tömegelsz.
-tömegnövelő: edzés után
- amino: edzés előtt 30 perccel
- energizáló: edzés előtt 30 perccel
- fehérje: fogyaszd reggel vagy akkor, ha sok idő telne el étkezések között, csak arra figyelj, hogy a nettó fehérjebeviteled max fele származzon kiegészítőből.
- szójafehérje: utolsó étkezés gyanánt
- vitamin: az egyszerűség kedvéért az első étkezés kíséretében,. vagy bármelyik szilárd étkezéssel, ami tartalmaz egy kis zsiradékot is.

Vevővélemények