Liquid Amino (Nitron) (20x25 ml)

 / 5.0 1 vélemény
BioTech USA Liquid Amino (Nitron) 20x25 ml
Ár: 5 700 Ft
Egységár: 285,00 Ft/xml
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NITRON

FEHÉRJE-HIDROLIZÁTUMBÓL KÉSZÜLT, B-VITAMINNAL FOKOZOTT HATÁSÚ FOLYÉKONY AMINOSAV HOZZÁADOTT L-GLUTAMINNAL, BCAA-VAL ÉS ARGININNEL.

1 ADAGBAN:

Üdvözlünk a hidrolizált mennyországban!

Egyetlen adag NITRON 12 g, hidrolizált kollagénből és tejsavófehérje-hidrolizátumból származó tiszta aminosavat juttat a szervezetbe. A NITRON az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Egy amino sem marad ki

Ez az igen fejlett aminosav komplex elágazó láncú (BCAA), peptidkötéses és szabad aminosavak felhasználásával készült. A NITRON az összes esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmazza.

Vitaminokkal kiegészítve

Emellett az élvonalbeli NITRON B6- és B12-vitamint is tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget. A B6-vitamin elősegíti a normál fehérje- és glikogén-anyagcserét.

Felhasználási javaslat:

Egy adag, edzés előtt és egy edzés után. Edzésmentes napokon fogyassz egy adagot reggel és egyet este.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-01-14
Edzés előtt vagy után kell szedni?

válasz
2012-01-16
Mindkét időpontban hasznos, de utána a fontosabb, ha választani kell.

Vevővélemények

2018-12-21
Szeretem az ilyen fogod viszed aztán betolod ha kell cuccokat, még ha drágább is, mint a poros verzió. Mivel nem vagy mindig olyan helyen, időben vagy körülmények között, hogy porral pepecselj.. Ilyenkor jön jól ez a cumó. Nekem pl tekerés közben is jobban bejön, mint az agyoncukrozott izotoniás italok. Eddigi legpraktikusabb kiszerelés, amit próbáltam. szóval szuper. Bár az íze nem az igazi, de csak 25ml. lehet keverni üdítőbe is vagy egy pohár vízben.