Garlic Oil (1000 mg) (90 g.k.)

 / 4.5 15 vélemény
VitaKing Garlic Oil (1000 mg) 90 g.k.
Ár: 1 205 Ft
Egységár: 13,39 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Garlic Oil 1000mg

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen.

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

A fokhagymaolaj fogyasztása:

  • előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet,
  • hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához,
  • szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában, emiatt hűvösebb időszakokban kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség 1 gélkapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2015-05-02
Ennyi pénzért nem rossz vétel. Jó a csomagolás és jó minőségű a kapszula is. Napi három szemet szedek, mióta elkezdtem még nem voltam beteg.
Antibiotikumok helyett
2015-10-24
Ez egy természetes antibiotikum, aminek nagyon erős baktériumölő hatása van, mindemellett még a koleszterin/vérzsír szinteket is előnyösen változtatja meg. Egész évben szedhető, de télen nagyon ajánlott. Én télre napi 3 kapszulát javaslok. Na meg mellé napi 5g C-vitamint és valami erős multivitamint. Kissé fokhagymaillatú leheletünk lesz tőle, de ugyebár az egészség a legfontosabb. Ha valakit meg ez zavarna, akkor étkezések közben kell beszedni, úgy kevésbé érezhető, de ugyebár régi találmány a rágógumi... ha valakit még ez a pici illat is irritálna.