Odor Controlled Garlic (100 kap.)

 
Swanson Odor Controlled Garlic 100 kap.
Ár: 4 160 Ft
Egységár: 41,60 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Swanson Odor Controlled Garlic - Fokhagyma kapszula szagtalan (100 caps)

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen.

A hagymagumó alliin és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok. (1 gramm fokhagyma 10 mg allicint tartalmaz) .

  • Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
  • hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
  • szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

OÉTI bejegyzési szám: 4198/2008

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-07-12
Hali,most lehet hülység lesz,de hallotam olyant is ha sok vízet iszok pl:5-6 litert. Akkor elvízesedem. Szeretném kérdezni,a véleményed vagy ez csak egy baromság?

válasz
2019-07-19
Szia!

Hát, attól függ. Nyáron, ha sokat mozogsz és edzel, simán elfogyhat ennyi víz, testsúlytól függően persze. Én a 70 kilómmal egyszer próbáltam meginni 5 liter vizet, óriási kínlódás lett a vége.

Vevővélemények