Odorless Garlic (100 g.k.)

 
Puritan`s Pride Odorless Garlic 100 g.k.
Ár: 3 600 Ft
Egységár: 36,00 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Fokhagymaolaj kapszula szagtalan / Odorless Garlic

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen.

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

  • előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
  • hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
  • szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

OÉTI bejegyzési szám: 4487/2009

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2020-02-09
Hali!
Ez jó hír. Régen még mikor kezdő voltam, a CE Extreme nevű termékből is asszem 2-4 g volt az ajánlott adag, és működött.
Ami felmerült bennem, én 100 kg fölött vagyok. Jó, ebben van zsír is. Az 5 g etalon, de egy 60kg-os ember esetében és egy 100kg-os ember esetében , azonos testzsírral is jó? Vagy 100 kg-nál már lehet emelni 10g-ra?

Üdv, Nyaxi

válasz
2020-02-10
Szia!

Igen, szerencsére ez testsúlytól független!

Vevővélemények