Odorless Garlic (100 g.k.)

 
Puritan`s Pride Odorless Garlic 100 g.k.
Ár: 3 600 Ft
Egységár: 36,00 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Fokhagymaolaj kapszula szagtalan / Odorless Garlic

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen.

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

  • előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
  • hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
  • szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

OÉTI bejegyzési szám: 4487/2009

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2020-04-28
Ezzel a napi 5 grammal (nyilván a későbbiekben) ugyanannyi vízet köt meg az izomzat, mint a régi módszer a kúra végén?
Vagy kevesebbet köt meg? Amiatt érdekelne, mível a tükörben is látható extra súlyt kaptam eddig a kreatintól, ami tetszett, de ha most 5 grammozok, akkor kissebb mennyíséget köt meg az izom?

válasz
2020-04-29
Szia! Hosszú távon ugyanoda jutsz. A töltéses-szintentartásos módszerrel már az első héten jelentős növekedést tapasztalnak azok a szerencsések, akik jól reagálnak a kreatinra. De egy hónap elteltével nem lesz jobb eredmény töltéssel, mint nélküle. Tehát 5 grammal fokozatosabb, de összességében végül ugyanolyan fejlődést tudsz elérni.

Vevővélemények