Odorless Garlic (100 g.k.)

 
Puritan`s Pride Odorless Garlic 100 g.k.
Ár: 3 600 Ft
Egységár: 36,00 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Fokhagymaolaj kapszula szagtalan / Odorless Garlic

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen.

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

  • előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
  • hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
  • szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

OÉTI bejegyzési szám: 4487/2009

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-08-20
Sziasztok!
Sajnos nem találtam meg időben ezt a cikket, így 10 napon át napi 10 gramm kreatint szedtem először (karbantartás céljából), és most csökkenteném ezt le napi 5 g kreatinra. Arra lennék kíváncsi, hogy ebben az esetben ez úgy hasznosul, mintha 5 napig szedtem volna 20 g kreatint (tehát mintha feltöltést csináltam volna, csak 5 nap helyett 10 nap) vagy semmivel sem látszik meg így korábban az eredmény, mintha egyből napi 5 grammal kezdtem volna, karbantartás szerűen? Ha jól tudom, akkor karbantartási időszak 3-4 hét alatt fejti ki azt a hatást, amit a feltöltési szakasz, így az a kérdés tehát, hogy az én esetemben 3-4 hét alatt érek el arra a szintre ( tehát mintha karbantartással kezdtem volna) vagy kevesebb (mintha feltöltéssel kezdtem volna) ?

Előre is köszönöm a választ!

válasz
2019-09-02
Szia4

Belemehetnénk a magyarázkodásba, elemezgetésbe, de valójában nincs értelme. Szedd az 5 grammokat továbbra is, és figyelj a tested jelzéseire!

Vevővélemények