Fokhagyma, galagonya, fagyöngy (100 g.k.)

 / 5.0 2 vélemény
Bano Fokhagyma, galagonya, fagyöngy 100 g.k.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 39,90 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

FOKHAGYMA-GALAGONYA-FAGYÖNGY kapszula

Fokhagyma-galagonya-fagyöngy ideális összetételű kapszula. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A népi gyógyászatban évszázadok óta használják mindhárom növényt, melyek hatóanyagait a kivonat tartalmazza.

Adagolás:

Naponta 3×1 kapszula étkezések előtt.
A kapszulát rágás nélkül kell lenyelni.
Felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-09-06
Szia!
Ez a termék szedhető Monster pak ill. Builder pak mellett? elég magas a vérnyomásom ( legutóbbi mérés 158 volt ) és szeretném lejjebb vinni. Jelenleg a Monster paket szedem.

válasz
2018-02-05
Szia!

Mehet mellé. Viszont a Monster Pak-ot a stimuláns tartalma miatt kerülném a helyedben. Inkább a Builder Pak

Vevővélemények

Kiváló termék.
2016-02-08
Régóta szedek fokhagyma táplálékkiegészítőket. Próbáltam már a fokhagyma galagonya fagyöngy hármast ez előtt is, akkor egy nehezebben lenyelhető gyógynövény boltos tablettát szedtem. A vérnyomásom az átlagnál magasabb, ez miatt kezdtem szedni őket. Mivel sok minden mást is változtattam az életmódomban, étrendemben, nem tudom egyértelműen egy tápkiegnek betudni a pozitív változásokat, de nem is kell. Szerintem öt perc internetezéssel bárki utánanézhet hogy a fokhagymának mennyi rengeteg tudományosan is igazolt gyógyhatása van. Innentől már csak az lehet a kérdés hogy valaki képes-e nap mint nap fokhagymákat rágcsálni nap közben, vagy kaja mellé bekap egy könnyen lenyelhető hatóanyag tablettát. Nekem bejött továbbra is vásárolni fogom.