Thermo overál (db)

 / 5.0 1 vélemény
Medi-Fix Thermo overál db
Ár: 9 450 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Thermo overál

Fogyasztó (izzasztó) nadrág

Méretek: 68-108 cm derék körméretig, méretenként 10 cm emelkedéssel, S, M, L, XL, XXL.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2014-05-26
Hali , az L es és XL milyen méret kb ??? Ez gondolom hasat , segget s combot formálja ugye ???? ja és még egy kérdés férfiak használ hatják ????

válasz
2014-05-28
Szia!

"Méretek: 68-108 cm derék körméretig, méretenként 10 cm emelkedéssel, S, M, L, XL, XXL" - egy kis matek. Abból sosem voltam jó, ezt inkább Rád bíznám. ;) Na jó, próbáljuk meg...

A fentiek tükrében az L-es kb. 100-as (98-as) derékra jó, az XL-es 110-esre (papírforma szerint 108cm). Bárki használhatja. Önmagában nem formál semmit, de megfelelő étrend és egy normális edzésprogram mellett, az érintett területeket melegebben tartja, amely kedvez azoknak a termogenikus folyamatoknak, amelyek elengedhetetlenek a zsírvesztéshez. Azt azonban ne feledjük, hogy helyi zsírégetés továbbra sem létezik.

Vevővélemények

Megérte várni rá
2015-01-30
A termék raktárba való érkezésére több, mint egy hónapot kellett várni, de megérte, mert nagyon szuper. Eddig kétszer volt már rajtam futás közben, de rögtön éreztem a jótékony hatását, mert nemcsak melegen tartja az izmaimat, hanem a méregtelenítés is gyorsabban beindul. Az ügyfélszolgálat segítőkészsége és megbízhatósága csillagos ötös. :) Köszönöm szépen, mindenkinek ajánlom a shopbuilder-t.