Kapucnis szaunaruha

 / 4.0 3 vélemény
Everlast Kapucnis szaunaruha
Ár: 7 500 Ft
Szín:
fekete
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kapucnis szaunaruha

A zsírégetést nem fogja megoldani helyetted. Az az étrended és a mozgás feladata lesz, meg azé a türelemé és kitartásé amit belefeccölsz a diétádba. De ha ezek mind adottak, akkor ez a szaunaruha is hozzáteszi a magáét. A tudomány ott van a dolog mögött, hogy a zsírégetéshez (rengeteg más minden mellett) szükség van némi hőre is. Ez a szaunaruha segít a testednek elérni az üzemi hőfokot és játszi könnyedséggel is tudja megtartani azt. Tehát a segítségével könnyedén tudod biztosítani azt a bizonyos hőmérsékletet, amivel garantáltan képes a tested begyújtani a kazánt a zsírégetéshez.

"A napokban vásároltam a szaunaruhát. Gondoltam csak jobban megizzadok majd mint szoktam..... A hatása nagyon durva, már 5 perc után verejtékeztem. A ruhát akár hányszor kifordítottam a gumis résznél ömlött ki belőle az víz. Mintha vödört borítottam volna ki. Szóval a lényeg, hogy kb. 10-szer annyit izzadtam mint szoktam. Valóban kiváló arra amire kitalálták, csak ajánlani tudom! A ruháról még annyit, hogy nem egy hulladék összeragasztott szarról van szó. A gumis részek elég masszívak, illetve hónaljban van kialakítva szellőző lyuk. Bár sokat nem éreztem a szellőzésből, nagyon komolyan bent tartja a meleget. Nem vagyok túl zsíros ennek ellenére szerintem liter számra jött belőlem a víz. Ha használjátok edzés közben vegyetek magatokhoz rengeteg folyadékot!"

Everlast kapucnis szaunaruha

A szauna ruha bent tartja a test melegét, ezáltal elősegíti a verejtékezést. A szaunaruha melegen tartja az izmokat és az izületeket ezért nagy segítség az edzéseknél. Nagyon jó zsírégető hatású. Serkenti az anyagcserét.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-10-26
Sziasztok!

169 cm magas 83 kg vagyok és a derékbőségem 99.5 cm. Melyik méretet ajánlanátok nekem?

Üdv.

válasz
2013-10-28
Szia!
L-XL

Vevővélemények

Nem egy hulladék összeragasztott szarról van szó!
2013-06-20
Üdv!


A napokban vásároltam a szaunaruhát. Gondoltam csak jobban megizzadok majd mint szoktam..... A hatása nagyon durva, már 5 perc után verejtékeztem. A ruhát akár hányszor kifordítottam a gumis résznél ömlött ki belőle az víz. Mintha vödört borítottam volna ki. Szóval a lényeg, hogy kb. 10szer annyit izzadtam mint szoktam. Valóban kiváló arra amire kitalálták, csak ajánlani tudom!


A ruháról még annyit, hogy nem egy hulladék összeragasztott szarról van szó. A gumis részek elég masszívak, illetve hónaljban van kialakitva szellőző lyuk. Bár sokat nem éreztem a szelllőzésből, nagyon komolyan bent tartja a meleget. Nem vagyok túl zsíros ennek ellenére szerintem liter számra jött belőlem a víz. Ha használjátok edzés közben vegyetek magatokhoz rengeteg folyadékot!