Dupla fogvédő (db)

 / 4.7 6 vélemény
Everlast Dupla fogvédő db
Ár: 1 200 Ft
Szín:
Egyéb:
outlet
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Dupla fogvédő

Egy jó fogvédő egyszerűen kötelező kellék, ha bármiféle küzdősportot űzöl. egy jó fogvédő bizony "életet menthet" egy-egy nagyobb rúgás vagy pofon elcsattanásakor. egy jó fogvédő illeszkedik a fogaidra, és viselése nem okoz semmiféle diszkomfort érzetet, így maximálisan csak a küzdelemre kell koncentrálnod!

"Elengedhetetlen kiegészítő bármilyen küzdősporthoz. Kényelmes, jól, könnyen formálható. Mivel dupla, ezért egész jól véd alul, felül. Sosem csalódtam az Everlastban, kesztyűm is van tőlük, nagyon jó minőségű termékeket forgalmaznak. Nagyon nem utolsó szempont, hogy az Everlast minőségéhez képest kifejezetten pénztárcabarátnak mondható."

Rövid ideig tartó forró vizes áztatás után tökéletesen simul a helyére az Everlast dupla fogvédője. Ár-érték arányban az egyik legjobb termék, a visszajelzések kivétel nélkül kiválóak rá, gyakorlatilag nincs okod rá, hogy ne vedd meg :)

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Elengedhetetlen kiegészítő
2015-07-04
Elengedhetetlen kiegészítő bármilyen küzdősporthoz. Kényelmes, jól, könnyen formálható. Mivel dupla, ezért egész jól véd alul, felül.


Sosem csalódtam az Everlastban, kesztyűm is van tőlük, nagyon jó minőségű termékeket forgalmaznak. Nagyon nem utolsó szempont, hogy az Everlast minőségéhez képest kifejezetten pénztárcabarátnak mondható.
Dupla fogvédő
2015-11-02
Minőségi termék minőségi áron! Gyakorlatban kipróbálva:) ha nem idomul a fogakhoz, javaslom a forró vizben ázatást néhány percig. Kicsit várni kell, hogy lehüljön, majd a teljes kihülésig a szádban tartani. Igy teljesen a fogakra idomul, használat kényelmesebb lessz. Ajánlom mindenkinek!