Prot`n`go (45 gr.)

 / 3.9 30 vélemény
Scitec Nutrition Prot`n`go 45 gr.
Ár: 400 Ft
Egységár: 8,89 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Prot 'N' Go

Fehérje bárhol, bármikor a szeletünkkel, igényeidre szabva!

  • Magas fehérje- és rosttartalom!
  • Hozzáadott cukor nélkül!
  • L-karnitinnel és kollagén peptidekkel!
  • Finom ízek, krémes töltelék, ropogós fehérjedarabok!
  • Aszpartám mentes!

A fehérjeszelet az egyik legkönnyebb módja a fehérjeszükségleted kielégítésének. Bármikor, bárhol fogyaszthatod, útközben, akár edzés után, akár csak ha egy fehérjedús desszertre vágysz. A Prot ’N’ Go viszont nem egy átlagos fehérjeszelet, szakértőink a Te igényeidre fejlesztették, edzéscéljaid elérésének támogatására.

A Prot ’N’ Go szelet 5 féle fehérjeforrás gondosan megtervezett keverékét tartalmazza. Ezek a komplett fehérjeforrások tartalmazzák mind a 9 fajta esszenciális aminosavat, amelyekre a szervezetednek szüksége van és ezek bevitelét csak külső forrásból tudod fedezni (élelmiszerekkel, táplálékkiegészítőkkel). A fehérjék hozzájárulnak az izmok növekedéséhez és azok fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához!**

A termék kollagén peptideket is tartalmaz! A kollegén szervezetben legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjetípus, többek között az ízületekben, bőrben található nagy mennyiségben. A Prot ’N’ Go különlegessége még, hogy hozzáadott extra L-karnitin tartalommal bír, ezzel is támogatva céljaidat.

*Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
**Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
 

Felhasználási útmutató

Egyen meg naponta 1 szeletet, lehetőleg edzés után. A termék poliolokat tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatással bírhat.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Megfelelő
2019-11-18
Nekem eddig egyik fehérje szelet sem ízlett igazán, ez sem kivétel. De időnként jól jön ha van egy ilyen a hátizsákban, ehető, hasznos és ez a lényeg. Kevés cukor, kevés zsír, sok fehérje, nem kell kevergetni, shakert vinni, csak kinyitod, megeszed. A célnak megfelel.