Jumbo szelet (100 gr.)

 / 4.6 22 vélemény
Scitec Nutrition Jumbo szelet 100 gr.
Ár: 790 Ft
Egységár: 7,90 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

JUMBO protein szelet

MAGAS MINŐSÉGŰ TEJFEHÉRJÉKKEL

Hatalmas csokiszelet hihetetlen 50%-os minőségi fehérjetartalommal és kevesebb, mint 9 gramm cukorral. A legmagasabb minőségű fehérjéknek ez a gondosan megtervezett keveréke hozzájárul az izmok növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

Egyedi állagával és ízvilágával ez az aszpartam-mentes szelet segítséget nyújt neked abban, hogy jelentős mennyiségű minőségi fehérjét és plusz energiát vigyél be gyorsan, a legkényelmesebb módon.

Fogyasztási javaslat

Fogyassz naponta 1 szeletet, lehetőleg edzés után.

JÁNOS CSUHAI

JÁNOS CSUHAI
Bodybuilder, Arnold Classic Europe Amateur 2013 2nd place, Superbody 2013 Open champion
Team Scitec

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-05
Szia!
Elvileg van az a szabàly, hogy a napi bevitt fehérje legalább 50%-a szilárd táplálékból legyen. Na most ez kb abból a tejsavó porból van összerakva, amit mi turmixként fogyasztunk(folyékony). De ebben az esetben, mégis szilárdnak számit. Ilyenkor hogy van? (Ebből 3-4 szelet elég lenne igazábol, hogy fedezze a napi min. Fehérjét). Avagy gondolok egy másik esetre is, Amikor tejsavóporból szilárd süteményt csinálunk.

válasz
2016-11-07
Szia! A por forma megmarad, csak mellé kerül még szilárdként szénhidrát is. Illetve egyéb, mint például zsír, ami lassítja a felszívódást. Ezért számít szilárdnak, mivel a szervezet intenzívebb emésztési folyamatra kényszerül. A sütivel hasonló a helyzet, sőt, az teljes értékű kajának számít már. A szervezet nem folyékony kaja állandó fogyasztására lett kitalálva, ezért nem javasoljuk hogy valaki agyonturmixozza a napját :)

Vevővélemények

Kiváló és laktató protein szelet!
2015-12-02
Furcsa, hogy még senki nem írt véleményt erről a termékről. :) A dupla csokist próbáltam eddig, nekem nagyon bejött. Egyrészt igen masszív, másrészt kifejezetten kellemes az íze és jó az állaga. Talán picit túl édes, utána az ember egyből leküld vagy fél liter vizet, de ebben a kombinációban garantáltan laktató. És az 50g protein szeletenként igencsak ütős. :D Nekem egyelőre ez marad a vészhelyzet esetére fenntartott kaja helyettesítő szeletem.