Protein Wafer ostya (35 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
QNT Sport Protein Wafer ostya 35 gr.
Ár: 350 Ft
390 Ft
Megtakarítás:40 Ft 10%
Egységár: 10,00 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

QNT Protein Wafer ostya (Protein Snack)

Rendkívül puha fehérje szelet, 30% tejsavófehérje-tartalommal és kiegyensúlyozott tápértékkel.

A QNT Protein Wafer egyedülálló a fehérjeszeletek között, mivel az ostyás alapja a megszokott fehérjeszeletekhez képest rendkívül könnyen harapható, magas a fehérjetartalma (32%) és könnyen emészthető.

Megszoktad, hogy „nasipótlónak”, köztes étkezésnek fehérjeszeleteket fogyasztasz? Vagy akár közvetlenül edzés után sem akarsz addig várni, ameddig otthon egy jó turmix-szal koronázod meg az aznapi kemény munkádat, akkor csak kapj elő egy QNT Protein Wafert!

A legtöbb fehérjeszelet már jó fehérjetartalommal rendelkezik, de általában fullasztóan tömények, sokszor rághatatlanul tömörek, ami jól jön, ha egy diétás, de laktató megoldást keresel, de ha egy kicsit is lehűl, már beletörik a fogad, és soknál a nehezebb emészthetőség is gondot okoz (sokszor felpuffasztanak).

A legtöbb egész finom is, de persze nincsenek nagy csodák – ami igazán hasznos, az nem lehet finom.

Vagy mégis?

A QNT Protein Wafer nagyon kellemes, lágyabb ízekkel csábít el, mindazonáltal a csokis bevonat ellenére is minimális cukor és zsírtartalommal rendelkezik. Az ostyás alapnak több előnye is van: rendkívül könnyen harapható, és az emésztést sem terheli meg.

32%-os fehérjetartalma (tejsavó fehérjéből) ideális adagnak számít egy köztes étkezésnél, vagy akár egy könnyű, izombarát diétás nyalánkságnak is tökéletes.

Javasolt használat:

Napi 1 szelet étkezések között vagy edzés után.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Top 2-es ostya
2017-09-24
Pont azt nyújtja, amit vártam tőle, szigorú diétában desszertet kiváltó cuuc, amihez néha hozzá lehet nyúlni. Ajánlott.