Twister High Protein Bar (24x60 g)

 / 5.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Twister High Protein Bar 24x60 g
Ár: 11 520 Ft
12 840 Ft
Megtakarítás:1 320 Ft 10%
Egységár: 480,00 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

OLIMP TWISTER PROTEIN BAR

Finom íz és magas tápérték? – Igen, lehetséges

A fehérje, amire szüksége van egyetlen szeletben? – Igen, lehetséges Egy nassolnivaó, ami könnyű, finom és alacsony kalória érték mellett magas tápértékű?

Igen, lehetséges, ez a TWISTER!

Fehérjében gazdag csemege, fantasztikus ízekben!

Mindig kéznél van – munkahelyen, utazás közben, vagy épp a sporttáskában! Itt az ideje, hogy ne aggódjon többé a katabolizumus miatt, biztosítsa magának a magas minőségű fehérjéket és élvezze az ízeket!

Egy szelet 18g fehérjét tartalmaz, aminek 60 %-a a különleges miceláris kazein, ami hosszú ideig tart fent magas aminosav szintet. Ezentúl, a csemege 30 %-a tejsavó alapú fehérje koncentrátum. A szénhidrátok ideális aránya teszi a Twister-t tökéletes edzés utáni desszertté.

Ideális tápanyag-fedező, egy ízletes és egészséges szelet formájában. A mindennapokhoz szükségese energiát biztosítja. Ez a különleges szelet tudományosan kifejlesztett formulával bír, ami minden egészséges élethez szükséges alkotóelemet tartalmaz, miközben a legkifinomultabb ízléseknek is megfelel.

A Twister kétségtelenül a legízletesebb termék osztályában, csúcsminőségű tápanyagokkal, azokat optimális arányban tartalmazva. A benne lévő fehérje könnyen felszívódik, könnyebben jutva ezáltal az izmokhoz. 20 féle aminosavat is tartalmaz. A szervezet kulcsfontosságú részeinek biztosít „ellátást”, ezáltal hozzájárulva a hosszú távú egészséges élethez. Tökéletes védelmet biztosít a katabolikus folyamatok ellen, amik intenzívvé válnak egy komoly fizikai edzés után. A kazein ideális segítője a tejsavó-fehérje, ami a szelet fehérjéinek több, mitn 30%-a. A tejsavó-fehérjék gyorsan felszívódnak, ezért hamar pótolják a tréning közben a szervezetből távozókat.

A különleges fehérje mátrix szójabab-fehérjével is kiegészül-legjobbak a világon. Gazdag szaponinban, fitoszterolban és izoflavonban, amik különlegesen aktív komponensek. A hölgyek számára különösen hasznos, mert segíti csontjaik erősödését, pozitív hatással van a női hormonok metabolizmusára és a keringésre. A szójabab-fehérjék tökéletesek olyan étrendhez is, amelynek célja az izömtömeg fenntartása.

Egy Twister szelet különböző beépülési idejű molekulákból áll, ezzel biztosítva az egyenletes tápanyag-bevitelt. Edzés után ideális „pótló”, étkezések közben pedig igazi „energiabombaként” működik. Egészséges zsírokat tartalmaz, amelyek a mindennapi étekezéshez elengedhetetlenek. Gazdag poliszacharidokban, Omega-6 és linoleikus savban. Az Omega-6 segíti az ideg- és keringési rendszer jó működését, de a memóriára és a logikus gondolkodásra is hatással van. Ezt a vegyületet a szervezet magától nem képes létrehozni.

Csak magas minőségű hozzávalókat tartalmaz, és nem tartalmaz alacsony értékű zöldségfehérjéket, mint például zselatin és búzafehérjét. Gazdag, tápláló és különösen finom csemege. Minden szükséges fehérjét, szénhidrátot biztosít alacsony kalóriaérték mellett. Tartson magánál néhányat, hogy bármikor valami finommal és egészségessel lephesse meg magát.

TWISTER™ – ízletes, édes és tápláló, iskolában, munkában, pihenéskor: tökéletes étkezés helyett vagy tápláló finomságként.
Ki kell próbálja!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem olyan kemény mint a többi szelet!
2011-02-25
Tudomásom szerint ez a legolcsóbb proteinszelet! Nem olyan kemény mint a többi szelet! A csokis nagyon finom! Ha fehérjecsoki, akkor ezt ajánlom mindenképpen!