T-Meal Protein bar (40 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Nutrend T-Meal Protein bar 40 gr.
Ár: 350 Ft
Egységár: 8.75 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend T-meal bar fehérje szelet

Súlycsökkentés és alakformálás!

Magas protein alacsony szénhidrát tartalommal fogyáshoz és alakformáláshoz. Azoknak ajánljuk ezt a étkezést helyettesítő terméket akik fogyni akarnak koplalás nélkül. Alkalmas és ajánlott azok számára is, akinék fontos szerepet játszik a diéta. Magas fehérjetartalmának köszönhetően izomfelépítést stimuláló (anabolikus) és izomlebomlást gátló (antikatabolikus) hatás jön létre izmaidban.

A Nutrend T-meal Bar gazdag egyedülálló Hi-Maize® rezisztens rostforrásban mely növeli a végtermék rosttartalmát, valamint csökkenti a kalóriatartalmát. A Hi-Maize® pozitívan befolyásolja az emésztést.

Poliol (Polyoly)

Egy gyümölcscukor alkohol ami nem tekinthető 1:1-ben szénhidrátnak mivel nem befolyásolja a szervezet inzulin szintjét, így be lehet illeszteni minden alacsony szénhidrát bevitelű diétádba. A poliol javítja a test sejtjeinek vízháztartását, szabályozza a bélrendszer működését és gyorsítja a belek kiürülését. Nem segítik elő a fogszuvasodást, és nem okoznak hirtelen vércukorszint emelkedést.

  • Alacsony cukortartalom - kevesebb, mint 5%
  • A magas fehérjetartalom - 23%
  • A magas rosttartalom - 5%

Célja:

  • az alakformálás
  • segíteni a diétát
  • növelni a fehérje bevitelt és az izomépítést
  • elégetni az elraktározott zsírokat

Felhasználás:

A nap bármely szakában fogyasztható Étkezéshelyettesítőként, ha nincs lehetőségünk a "hagyományos" étkezést megoldani

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-27
Hello!
Vettem nemrég pár darab ilyet,mert olykor előfordul pár naponként,hogy úton vagyok, sokat utazom,rendes kajára egyáltalán nincs időm! Nagyon finom egyébként.
Jelenleg diétázni kezdtem, az étrendre nagyon figyelek, és azt szeretném kérdezni,hogy tudtok ennél "jobbat" ajánlani ami biztosan belefér egy diétába egyszer-egyszer a héten? Vettem pro protein szeletet is (Biotech Usa), az is nagyon jó ilyen esetekre.
Tehát röviden csak annyi lenne a kérdésem,hogy maradhat ez nyugodtan,vagy keressek inkább más félét a diéta mellé?
Köszönöm előre is!

válasz
2018-02-05
Szia!

Esetleg a Low Carb 30 Protein Bar jöhetne még szóba, de én őszintén szólva egyikre sem bíznám a diétámat. Jobban jársz, ha fehérjét viszel magaddal. Vagy ilyet: Oat N Whey.

Vevővélemények

Remek íz!
2014-12-25
Útközben előfordult, hogy nem tudtam mit egyek amíg hazaérek. Bár azóta találtam még inkább számomra megfelelő tápanyagforrást, de ezzel indítottam!


Az ára sem vészes, ráadásul ízre is kiváló!