Nitro-Tech Hardcore Protein Bar (12x80 g)

 
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Protein Bar 12x80 g
Ár: 7 990 Ft
Egységár: 665,83 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nitro-Tech Hardcore Protein Bar

Mindnyájan tudjuk az izomépítés alapszabályait. Kőkemény edzések, optimális táplálkozás és táplálékkiegészítés. A Musletech célja, nem csupán az, hogy e folyamatot segítse, hanem, hogy élvezetessé is tegye!

A Nitro-Tech Bar egy pokolian finom protein-szelet a világ első-számú fehérje-forrásából! Nem csupán ellát mindazzal, ami az erősebb, nagyobb és zsír mentesebb izmokhoz kell, de olyan ízletes, hogy nem fogod elhinni, hogy minden egyes grammja a Te épülésed szolgálja és nem egy agyoncukrozott, üres és zsír-építő kalóriákkal teli csokit falatozol!

A Nitro-Tech Bar a legmagasabb minőségű fehérjét szolgáltatja egy szelet-finomság formájában. Ion-cserélt tejsavó-fehérje, tejsavó-peptidek, glutamin... minden amire szükséged van és a legjobb amit kaphatsz!

  • 30 gramm extra-magas minőségű fehérje!
  • Csak 6 gramm felszívódó szénhidrát!
  • Azonnali izomépítő hatás amino-peptidekkel!
  • Igazi desszert élmény!

A Nitro-Tech Bar a tökéletes eszköz, ha gyorsan és egyszerűen akarod megoldani izmaid táplálását, de közben a legmagasabb minőséget keresed és nem akarsz lemondani egy fenséges desszert élményéről sem!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2012-06-22
Sziasztok!
Mi a pontos összetétele?
Köszönöm!

válasz
2012-06-25
A lényeg: 31g szénhidrát, 30g fehérje, 7g zsír, emellett SynthePro (Rapid Absorbing Amino Acid Matrix) 2018mg, Insulogen (Anabolic Insulin Drivers) 857mg, Nitroxen (Amplified Nitric Oxide Accelerators) 712mg

Vevővélemények