Bounty Protein szelet (51 gr.)

 / 4.0 4 vélemény
Mars Bounty Protein szelet 51 gr.
Ár: 750 Ft
950 Ft
Megtakarítás:200 Ft 21%
Egységár: 14,71 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BOUNTY Protein Bar

A világ egyik legismertebb édessége fehérjés formában! Az új BOUNTY Protein Bar kevesebb mint 200 kalóriát tartalmazó kiváló minőségű protein szelet tej és tejsavó fehérje tartalommal, az eredeti, kedvenc íz megtartásával. Összetétele és tápértéke megegyezik bármely kiváló minőségű fehérje szelettel amelytől elvárunk a kiváló minőséget és ízt.

A BOUNTY Protein Bar jobb összetétellel rendelkezik, mint a MARS vagy a SNICKERS fehérje szeletek. A Bounty Protein Bars a tej és a tejsavóprotein nagyobb fehérje keverékét használja. Mindkét fehérjeforrás tartalmazza az esszenciális aminosavak legteljesebb kombinációját.

A BOUNTY Protein Bar egész, és nem kettéosztott, mint az alap verzió. Az íze és a textúrája nagyon hasonlít az eredeti szelethez.

Kiváló ízét a csokoládé és a kókusz megszokott kombinációja biztosítja, mely 18,7g fehérjét is tartalmaz. Az egyenként csomagolt BOUNTY Protein Bars könnyedén magunkkal vihetjük az edzőtáska részeként, segítségével támogathatja az izomzatot bármikor, bárhol a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Majdnem olyan jó mint a rendes Bounty
2018-04-24
A többi fehérjeszelet kicsit túl gejl, nagyon émelyítően édes. Gondolom így próbálják a gyártók elnyomni a fehérje kellemetlen ízét. Ez a termék határozottan jobb ízű. Még mindíg nem annyira finom, könnyű mint egy normál Bounty, de egész jól megközelíti. Egy kicsit talán drága.