Lean Body Bar Gold (12x82 g)

 
Labrada Nutrition Lean Body Bar Gold 12x82 g
Ár: 8 990 Ft
Egységár: 749,17 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

A világ legfinomabb protein szelete...

30 gramm fehérje, és utolérhetetlen, "marscsoki"-szerű ízhatás, valódi mandula darabokkal. Egyszerűen fennséges... Az ára??? Hát igen, azt ami benne van, azt sajnos meg kell fizetni...

Egy szelet 80 gramm, ebből 30 gramm fehérje, 7 gramm szénhidrát és zsírt NEM tartalmaz. Valódi csoki, mogyoró, karamell,nugát van benne.Az új háromrétegű Lean Body Gold® magas fehérjetartalmú energiaszelete a legkiválóbb ízesítésű termékünk. Ízének vonzerejét pedig az American Tasting Institue arany medálja bizonyítja.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-10-25
Egy külföldi oldalról könnyen beszerezhető 8% yohimbe örlemény. Szerinted hogy lenne érdemes alkalmazni, illetve mennyit? Simán vizzel összekeverve és meginni, vagy teát főzni belőle? Tudom, hogy M.országon betíltották, de ez nevetséges!! Csomó minden működő táp.kieget beszűntettek már hazánkban ami működik. Pont ezért!! :D Köszi a választ.

válasz
2018-02-05
Szia!

Sajnos nem véletlenül szüntették be. Súlyos mellékhatásai vannak, a szapora szívveréstől a veseelégtelenségen és a szorongásos tünetek generálásán át a szívrohamig. Ezért lett betiltva, és ezért nem javasolnánk sem teában, sem vízben feloldva. Helyette itt egy recept a zsírégetéshez: 1. szénhidrát- és zsírcsökkentett diéta, magas fehérjebevitellel vagy ketogén diéta. 2. minden nap 60 perc aerob/20 perc intervallum kardió 3. valami lightosabb zsírégető, ami mellékhatások nélkül hozza az eredményeket: Revex-16 + Shredex :)

Vevővélemények