Numero Uno (85 gr.)

 / 4.0 1 vélemény
IronMaxx Numero Uno 85 gr.
Ár: 765 Ft
Egységár: 9,00 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx® Numero Uno®

Nem csak egy nasi, hanem egy komplett étkezést helyettesítő fehérje szelet! Kiváló minőségű teljes értékű fehérjeforrás vitaminokkal kiegészítve, hogy a nap bármely szakában, akár munka vagy vezetés közben is ki tudd egészíteni tápanyagszükségletedet.

Aki napközben, vagy utazás közben is követni szeretné a fehérjében gazdag táplálkozás elveit, annak a fehérjeszelet egy nagyon praktikus és alapvető proteinforrás. Azonnal fogyasztható, ezáltal ideális azok számára, akik minden percben ügyelni szeretnének az optimális fehérjeellátásra a fittségi állapot fenntartására és a már fejlett izmok megtartására. Azáltal, hogy az IronMaxx Numero Uno® szelet nagy arányban tartalmaz első osztályú tej-, és savóprotein izolátumot, tökéletes arra, hogy útközben is nagymértékben elősegítse az izomzatépítést.

A 85g súlyú szelet nem csak egy nasi, hanem egy komplett étkezést is helyettesíthet!

Az IronMaxx® Numero Uno® nem egy közönséges fehérjeszelet, hanem megfelel a nevében szereplő Nr 1 kifejezésnek a jelenleg kapható proteinszeletek között. Az IronMaxx® ezt a vezető szerepet rengeteg izomépítő és izommegtartó összetevővel, valamint a fehérjeszeletek között egyedien nagyszerű ízekkel támasztja alá. Megérte a hosszú fejlesztési idő, mivel az IronMaxx® sport- és táplálkozástudósainak egy valódi kulináris élvezetet nyújtó, 30% proteintartalmú fehérjeszeletet sikerült létrehozniuk.

Nyolc határozott érv az IronMaxx® Numero Uno® fehérjeszelet mellett:

1. 30%-os fehérjetartalom (26g fehérje egy szeletben). Az IronMaxx® Numero Uno® 30%-ban tartalmaz tejfehérje és savóprotein izolátumot. Ez a két állati eredetű proteinforrás a legértékesebb és legdrágább proteinkomponensek közé tartozik. Ezeket fehérje porainkban is alkalmazzuk. Ezáltal az IronMaxx® Numero Uno® szelet ugyanolyan értékes, mint a fehérjeitalaink.

2. Minden értékes vitamin megtalálható benne. Már egyetlen szelet IronMaxx® Numero Uno® szelet tartalmazza a napi szükséglet 85%-át mind azon vitaminokból, melyekre egy sportolónak szüksége van.Annak érdekében, hogy a regeneráció és az izomnövekedés felgyorsuljon, elengedhetetlen a megfelelő vitaminellátás.

3. Szabad aminosavakkal (BCAA, L-glutamin) és taurinnal gazdagított. Ez a két összetevő döntően befolyásolja az izomtömeg, az erő és a teljesítmény növelésének sikerét.

4. Hihetetlenül praktikus proteinforrás! Nélkülözhetetlen az ambiciózus sportolók számára! A Numero Uno® szeletet mindenhová probléma nélkül magunkkal vihetjük, és bármikor könnyedén gondoskodhatunk, a fehérjebevitelről ott ahol éppen tartózkodunk.

5. Zselatinmentes (kollagén fehérje). Sok kereskedő forgalmaz olyan proteinszeleteket, melyek proteinforrásként nagy arányban tartalmaznak zselatint (kollagén fehérjét). A zselatin biológiai értéke alacsony, ezáltal ez elmarad az IronMaxx® Numero Uno®-ban található fehérjeforrásoktól.

6. Kiváló minőség, kedvező ár. Az IronMaxx® Numero Uno® szeletenként pontosan 26g fehérjét tartalmaz, amely egy átlagos méretű marhasteak fehérjetartalmának felel meg. Ez az Ön számára több és jobb minőségű proteint jelent alacsonyabb áron.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Finom és jól eltelít
2014-11-21
Finom epres-fehércsokis fehérje szelet, a maga 326 kilokalóriájával jól eltelített (akkor per pillanat életet mentett) :) Az eper íz nem annyira domináns, amit én bánok, mert nagyon szeretem az ízét.


Ennek a fehérje szeletnek is megosztanám veletek a pontos összetételét (ha nem bánjátok). Epres-fehércsokis: 85g: 1373 kj / 326kcal. 25,5g fehérje, 33,8 g szénhidrát (ebből cukor: 26,5g), 8,8 g zsír (ebből telített: 5,5g), 3,6g élelmi rostok, 0,13g nátrium.