Syntha-6 Deluxe Protein Bar (90 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
BSN Syntha-6 Deluxe Protein Bar 90 gr.
Ár: 890 Ft
Egységár: 9,89 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BSN Syntha-6 Deluxe Protein Bar

A BSN Syntha-6 Deluxe Protein Bar ízletes fehérjeszelet 33g magas minőségű fehérjét (elsődlegesen tejsavó izolátumot) tartalmaz, illetve a minőségi szénhidrátok mellé 11g élelmi rosttal tették még laktatóbbá és az emésztés számára még hasznosabbá! Az íze messze az egyik legcsábítóbb fehérjeszeletté teszi az egész piacon!

A fehérjeszeletek nem csupán nyalánkságok, ennél lényegesen több előnnyel kecsegtetnek. Amiben a BSN Syntha-6 Deluxe Protein Barkiemelkedik, az a hihetetlenül kellemes ízhatás és a lehető legmagasabb minőség! Mindemellett nem csupán egy „jobb, mintha csokit rágcsálnék” féle pótlék! Minden egyes szelet 33g magas minőségű fehérjét tartalmaz, aminek a legjavát a legmagasabb biológiai értékű tejsavó izolátum teszi ki! Az izomépítés szempontjából a fehérje az egyik leglényegesebb tápanyag, ráadásul néhány óránként szükség van újabb bevitelre, hogy a szervezet fenn tudja tartani az anabolikus, azaz izomépítő állapotot.

Tökéletes edzés utáni étkezés, hiszen pont ideális mennyiségű gyors felszívódású fehérje van benne, illetve egyből szénhidráttal is megkezdi a glikogénvisszatöltést. Ráadásul még laktató is – ezért is nagyszerű köztes étkezéshez, vagy étkezéshelyettesítőnek. Magas rosttartalma és eltelítő állaga laktatóvá teszi, így amikor nem ideális fehérjeturmixokat kevergetni, akkor csak előkapsz egy teljesen higiénikus csomagolású fehérjeszeletet, és órákra meg is oldottad az adott időszak fehérjeigényét.

A másik lényeges tulajdonsága, hogy a fehérje bizonyítottan kevésbé válik testzsírrá, mint a túlzott szénhidrátbevitel, pont ezért az édességvágy esetén érdemesebb inkább fehérjés ínyencséget fogyasztani a táblás csokik helyett.

A BSN Syntha-6 Deluxe Protein Bar egy abszolút felső kategóriás fehérjeszelet a prémiumkategóriás édességek ízével és az ultratop kategóriás táplálékkiegészítők hatékonyságával.

Javasolt használat:

  • Napi 1-2 szelet, sok folyadékkal fogyasztva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Eszméletlenül finom fehérje szelet
2012-04-07
Eszméletlenül finom fehérje szelet! Mind a három ízben kiváló! A személyes kedvencem mégis a földimogyoró vajas! Kicsit drága de megéri az árát!