Go Protein Bar (40 gr.)

 / 4.7 38 vélemény
BioTech USA Go Protein Bar 40 gr.
Ár: 310 Ft
Egységár: 7,75 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

GO PROTEIN

BCAA-t ÉS VITAMINOKAT TARTALMAZÓ, ÍZLETES FEHÉRJESZELET.

1 SZELETBEN:

  • 10 g fehérje
  • 8-féle vitamin

A GO Protein nagyszerű lehetőséget ad, hogy feltöltődj értékes fehérjékkel, BCAA és vitaminokkal edzés előtt és után.

Felhasználási javaslat:

Fogyaszd edzés és más testmozgás előtt és után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

édesség helyettesítésére kiváló
2015-07-19
Ajándékba kaptam egy mandulás ízesítésű GO Proteint Bart. Eleinte kicsit tartózkodtam az ehhez hasonló termékektől a magasabb kalóriatartalmuk miatt és emellett úgy gondoltam, hogy mivel fehérjeszeletről van szó, a fehérjetartalom az íz rovására megy. Tévedtem! Isteni finom, olyan mintha egy jó minőségű csokit ennék. Az ára is elfogadható, ezentúl ezzel fogom helyettesíteni a néha becsúszó csoki adagomat. :)
Ajánlott vészmegoldás :)
2015-07-20
Sok protein szeletet próbáltam már ki, nekem ez jött be a legjobban, személy szerint a marcipánost imádom. Ez a kedvenc vészmegoldásom ha minden kötél szakad és nem tudok enni, de idő van. Nagyon finom, sajnos simán rá lehet szokni szóval kell tartás hozzá hogy ne edd meg az egészet amennyit vettél. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Praktikus vészmegoldásnak, strandnasinak :)
2015-07-22
Mindkét ízűt kipróbáltam, nekem bejöttek. Hogy őszinte legyek jobban bejön ebben a kisebb csomagolásban, mert azért valljuk be a 80 grammos szelet nem egy női adag :D, viszont olyan finom, hogy simán betúrja az ember lánya, szóval én kimondottan örülök neki, hogy ilyen kicsi csoki méretben is lehet kapni. :) Vészkajának mindig van nálam 1, illetve strandnasinak szoktam alkalmazni, hogyha megkívánnám az édességet. Nekem a marcipános íz is inkább mandulás volt, de nagyon finom. Fogok venni még, az biztos.
3db 30g fehérje, tökéletes!
2015-08-27
Moziba mentünk, vettem 3db Go Protein Bar-t nagyon finom íze volt, 30g fehérjét bevittem a film alatt, inkább erre költök mint az xl es popcornra és a kólára!
Csoki-marcipán, ha az ember édességet kíván!
2017-10-04
Aki szereti a marcipánt, biztos nem fog csalódni az ízében. Nekem bejött. Gyors kajának jó, ha az ember az egyik munkahelyéről rohan a másikra, vagy ha már édesség elvonási tünetei vannak. Azért ebből sem lehet tonnaszám enni, főleg diétában nem ajánlott! Árban elfogadható, minőségben kiváló! Ajánlott kategória!