Liquid Elite Protein (58 ml)

 
Dymatize Liquid Elite Protein 58 ml
Ár: 625 Ft
Egységár: 10,78 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Ehhez a termékhez nem tartozik leírás.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-06-24
Sziasztok

Lassan már 3 hónapja volt egy atroszkópos térd műtétem. Több darab porc volt a térdemben letörve, azokat szedték ki. Nos ez alatt a 3 hónap alatt a műtött lábam teljesen lefogyott , legyengült. A műtét jól sikerült, csak sajnos gyenge még a lábam , így sportolni még nem igen tudok. ( Orvos azt mondta, hogy a térd motorja a comb, a combon viszont nagyon gyenge, azt kellene erősítenem )
A doki erősítés szempontjából a biciklizést ajánlotta , hogy az teljesen jó rá. Milyen megoldás létezik még a comb erősítésére otthon? (terembe nem igen tudok eljárni sajnos, mivel alig van időm )

Köszönöm.

válasz
2018-06-26
Szia!

Úgy gondolom, érdemes lenne ellátogatnod egy gyógytornászhoz. Nekem ilyen képesítésem nincs, így nem merem neked azt mondani, hogy guggolj otthon vagy csinálj sétálós kitöréseket, mert lehet, hogy a térdeid még nem bírnák a terhelést. De alapesetben, ha nem műtét után lennél, csak mondjuk egy átlagos fickó lennél, aki otthon szeretne lábra edzegetni, ezt mondanám.

Saját testsúlyos guggolás, sétálós kitörés, ezek azok amik gépek nélkül is tudják fejleszteni a combot. Persze csak egy ideig, előbb-utóbb kénytelen leszel lemenni az edzőterembe, mert a saját súlyod nem lesz elég egy idő után, és az sem jó, ha mindig 100-200 ismétlést csinálsz minden sorozatban (most csak mondtam egy számot.) További jó felépülést kívánok!

Vevővélemények