Protein Fuel (50 ml)

 / 4.4 8 vélemény
BioTech USA Protein Fuel 50 ml
Ár: 450 Ft
Egységár: 9.00 Ft/ml
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Protein Fuel

1 ADAGBAN:

  • 30 g hidrolizált tejsavó fehérje
  • 0 g cukor
  • 0 g zsír
  • 0 g laktóz

TANKOLJ FEL INSTANT FEHÉRJÉVEL!

A Protein Fuel egy prémium minőségű fehérjeforrás. Hidrolizált tejsavó-fehérjékből készült, a tejsavó-fehérjék legfinomabb formájából, olyan sportolók számára, akiknek célja az izmok gyarapítása és karbantartása. Mindemellett a Protein Fuel-t folyadék formájában állítottuk elő, hogy biohasznosulása határait a maximumig tágítsuk. A Protein Fuel az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

30 g fehérje, nulla szénhidrát, nulla zsír

Félsz a hízástól? A Protein Fuel-lel zöld jelzést kapsz! Tökéletesen szénhidrát- és zsírmentes. Hihetetlen mennyiségű, 30 g fehérjét juttat be a szervezetbe, miközben étrendünket nem gyarapítja felesleges kalóriákkal.

Edzéshez készült

A Protein Fuel fogyasztása nagyszerű módja annak, hogy testünket az edzések alatt feltöltsük fehérjékkel. A hidrolizált formának köszönhetően fogyasztáskor felszabadítja fehérjéit – nem kell attól tartanod, hogy edzés közben elnehezülsz.

Könnyen elkészíthető, fantasztikus ízű

A Protein Fuel élvonalbeli fehérje ital, verhetetlen ízzel. Elkészítéséhez keverj el 50 ml Protein Fuel-t 5 dl vízben, és biztosítsd már edzés közben is a szervezetednek szükséges fehérjét.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 50 ml Protein Fuel-t 5 dl vízben, hogy izmaidat már edzés alatt feltöltsd fehérjékkel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-08-26
Üdv!

Hamarosan a tömegelésem végére érek és kezdek bele a diétámba.
A termék nagyon felkeltette a figyelmemet hogy 100%-ban fehérjét tartalmaz csak. (legalábbis az összetétel alapján)
A kérdésem az lenne hogy, jó elképzelés e az hogy edzés közben vagyis edzés felénél lehúzok egy ilyen 50 ml-is kis palackal és edzés után közvetlen még egy 60g WPP??
Ez így jó lenne?? vagy esetleg így nem lenne már túl sok a fehérjebevítel rövid időn belül??


válasz
2016-08-26
Szia. Ha lemegy egy ilyen, edzés közben, akkor nem kell 60g a WPP-ból, elég lesz egy adag. Hacsak nem vagy 120 kiló felett :)

Vevővélemények

Könnyen hordozható!
2015-03-31
Vettem belőle pár darabot, és nagyon tetszik, hogy nem kell méregetni még külön. Lecsavarod, elkevered és kész! Az íze némelyiknek elég érdekes, de örömmel fogyasztom az edzéseim mellé!