XS - Super Fat Burner (100 tab.)

 / 4.4 52 vélemény
Pro Nutrition XS - Super Fat Burner 100 tab.
Ár: 3 390 Ft
Egységár: 33,90 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION XS

Már az első alkalmazás után kezdi égetni a zsírréteget!

A leghatékonyabb zsírégető lipotropikus reagensek vegyületével segít rövid időn belül elégetni a felesleges zsírtömeget.

Tartalmaz:

Kolin - a lecitin egyik aktív összetevője, mely a sejthártya épségét biztosítja.

Inozitol - megelőzi a prosztata, máj- és csontrákot, biztosítja a sejt egészségét és növeli az antioxidánsok hatását. Az inoszitol csökkenti a vérben és májban levő koleszterolt. A szervezet a glükozból is előállíthatja ezt a szénsavat, melynek méregtelenítő hatása is van.

Metionin - erős antioxidáns hatású aminósav és májvédő, mely ugyanakkor jelentős energiaforrás a szervezet számára.

B6 vitamin - fontos szerepet játszik a zsírok és aminósavak metabolizmusában. Hasznos a hemoglobin képzésében, stimulálja az izmokat, védi a bőrt és ugyanakkor növekedési faktor is.

L-karnitin - a máj és vesék szintjén termelt anyag, mely elősegíti a zsírsavak szállítását a mitokondriumokhoz.

L-lizin - a proteineket felépítő esszenciális aminósav, elősegíti a kálcium beépülését a csontokba, fontos a kollagén előállításában, s e mellettt erősíti az immunrendszert.

Oleinsav - esszenciális zsírsav, mely csökkenti a test zsírelraktározó képességeit, ugyanakkor növeli a zsírégetést energiatermelés céljából.

Máj - fontos szerepe van a glikémiás (a glükoz szintje a vérben) szint szabályozásában és a koleszterol metabolizmusában.

Alga - a tengeri algakivonat méregtelenítő hatású és gazdag ásványi forrás. Biztosítja a mirigyek egészségét, különösen az agyalapi és a pajzsmirigy működésében fontos.

Ez a termék alkalmas azok számára is akik az izomtömeget szeretnék növelni, mivel méregteleníti a szervezetet és ezáltal a tápanyagok jobban felszívódnak. A zsírok elégetése által pedig növeli az energiaszintet.

Próbáld ki te is az Xs szuper zsírégető hatását!

Felhasználási javaslat:

A Pro Nutrition XS termékből minden étkezéshez 1-2 tablettát bevenni. A legjobb eredmény elérése érdekében multivitamin készítménnyeé együtt alkalmazd.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-02
Üdv
A kérdésem az lenne hogy van arra valamiféle ajánlás hogy ezt(illetve az ebben lévő hatóanyagokat)mennyi ideig kell érdemes szedni-mennyi idő után fejti ki a hatását?És ezt hogy kell elképzelni?Egy kúra beindítja jobban a zsíranyagcserét-transzportációt,és utána egy ideig még ez jobban működik, vagy csak a szedés alatt van hatása?

válasz
2017-04-17
Szia!

1-2 hónapos kúra ajánlott aztán szünet.
A hatása a szedés alatt áll fent, utána nem.

Vevővélemények

Fogyaszt-ó
2018-05-23
Hát eddig vegyes érzéseim vannak a termékkel kapcsolatosan. Próbáltam az előírt mennyiség alapján szedni, még a szagával nincs is nagy baj, kegyetlen haltáp szaga van amúgy. Viszont ha 2-2-2 adagokat szedem, egyszerűen olyan epés-hányás gyomorsav íz kezd a torkomban lenni, hogy nem tudom mit kéne változtatni, hogy ne akarjak felfordulni. Vagy valamelyik összetevőre reagálok érzékenyen, de akárhányszor beveszem hányás cukorka gondolat tör elő belőlem. Hatás eddig nem sok, de persze ilyen szedési ciklussal nem is lesz. Hozzáteszem az emésztésem legalább beállt tőle.