Max Burner (100 tab.)

 / 4.5 4 vélemény
AllSports Labs Max Burner 100 tab.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 49,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

MAX BURNER

A Max Burner egy igazán erős és komplex testsúly menedzsment formula. A zsírégetés elősegítése érdekében több összetevőt is tartalmaz: L-karitint, lecitint, inozitolt, metionint és kolint. Szedj egy adagot reggel, valamint egy másikat edzés előtt. A Max Burner formulája segíti a zsírégetést, extra energiát nyújt az edzéseid során.

A Max Burner több természetes növényi kivonatot tartalmaz. A dobozban 100 tabletta található, ez a mennyiség 50 adagra elegendő.

Használati utasítás

Szedj egy adagot reggel, felkelés után, valamint egy másikat edzés előtt 30 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Még csak tesztelem
2018-07-31
Egy személyi edző oldalán láttam a szintén ASL márkájú guaranával kombóban. A lány nagyon dicsérte és persze bedőltem a látványnak, amit a reklám mellé a kerek idomai nyújtottak... Pedig tudjuk ugye, hogy egyik készítmény sem csodaszer. Na, szóval vettem egyet kipróbálásra, mert napi 1, max 2 db szedésével kalkulálva is elég jó az ára. Reggel éhgyomorra nekem felfordul tőle a gyomrom (már csak a szagától is), de most pl. 11 körül vettem be, bő vízzel (ez tényleg nagyon fontos, kb. 3 decit ittam mellé), és így nem volt bajom tőle. A hatást még nem érzem, kicsit mintha kevésbé éheznék meg.