Adrenaline Gel (90 ml.)

 
Trec Nutrition Adrenaline Gel 90 ml.
Ár: 875 Ft
Egységár: 9,72 Ft/ml.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

ADRENALINE GEL

  • Extrém erő
  • Erőteljes, hosszan tartó hatás
  • Teljes mentális és fizikai éberség a nagy intenzitású edzésekhez
  • Könnyen felszívódó HYDRO GEL formula

Az ADRENALINE GEL egy professzionális edzés előtti gél, mely hihetetlenül erős és hosszan tartó energialöketet biztosít az intenzív, nagy igénybevételt jelentő edzések során. Aktív összetevőinek egyedülálló komplexe hozzájárul az erőteljesebb izomösszehúzódásokhoz, a fokozott fizikai aktivitáshoz. A speciális HYDRO GEL formulájának köszönhetően az ADRENALINE GEL aktív összetevői már az elfogyasztáskor elkezdenek felszívódni, és hihetetlen gyorsasággal kerülnek a keringési rendszerbe, hogy aztán az izmokba kerüljenek.

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon 45-90 g-ot a zseléből (0,5-1 tasak) kis adagokban közvetlenül edzés előtt. Nem kombinálható más koffein tartalmú termékekkel!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-04-02
Helló,
Box mérkőzés előtt mit ajánlanál?
Energizáló gélből melyiket, esetleg War Machine-t vagy valamelyik testvérét, esetleg ezt is, azt is, vagy valami harmadikat amit nem is ismerek.
köszi :)

válasz
2018-02-05
Szia,

a napokban tetszett meg nagyon ez a termék: Oxygen Spray. Ezen felül még ajánlom az Energy Shot-ot is, meg simán a kreatint: CreaTOR.

Előtte 2 héttel érdemes lenne esetleg Beta Alanine Caps-et szedni, sokat javíthat a teljesítményeden, sokkal nehezebben fognak "beégni", kifáradni az izmaid tőle.

Vevővélemények