Carbosnack (50 gr.)

 / 4.7 3 vélemény
Nutrend Carbosnack 50 gr.
Ár: 350 Ft
Egységár: 7,00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Nutrend: Carbosnack

  • egyszerű, gyorsan felszívódó cukrokat tartalmaz
  • a gél nem fagy meg és nem tartalmaz zsírt
  • praktikus tubusos kiszerelés

Gyorsan hasznosuló energia - gél kiszerelésben. A termék egyaránt tartalmaz egyszerű (gyors energia leadásra) és összetett cukrot (maltodextrin - fokozatos energia leadásra a hosszabb tréningek közben). A hozzáadott taurin és glicin tartalomnak köszönhetően a fáradtságérzet később jelentkezik és javul az izom-ideg kommunikáció is. Mivel nem tartalmaz ásványi anyagokat, gond nélkül fogyasztható együtt izotóniás sportitallal az edzések alatt.

Alkalmazás:

Edzés előtt, közben és után energizálásra. Bármikor a szervezeti energizálásra.

Javasolt használat:

Használja fokozatosan az edzések alatt. Naponta 4 tubusnál ne fogyasszon el többet! 3 év feletti gyermek maximum napi ½ tubus tartalmát fogyassza!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-01-10
Szia! Visszazárható a tubus, vagy le kell tépni a tetejét?

válasz
2013-01-10
Szia! Olyan mint a fogkrémeké, vagyis visszazárható.

Vevővélemények

Praktikus, hasznos kiegészítő
2015-07-19
Én hosszútávú triatlonversenyen használtam frissítésként több alkalommal is, egyszer konkrétan ez mentette meg a versenyemet. Teljesen erőtlenül tekertem már a hegyek között, végső megoldásként betoltam ezt a gélt, pedig egy picit későbbre időzítettem. 10 perccel az elfogyasztás után mintha kicseréltek volna, elmúlt a fáradtság, a gyors szénhidrát megmentett. Az ízek azért elég érdekesek, de nem bántják az ember gyomrát, még ha első fogyasztáskor ezt is gondolnánk. Minden állóképességi sportolónak ajánlom, igazán megéri hosszabb versenyeken fogyasztani, rengeteg energiát ad!