Recovery Gel (60 gr.)

 / 5.0 3 vélemény
BioTech USA Recovery Gel 60 gr.
Ár: 400 Ft
Egységár: 6,67 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Recovery Gel

A BioTech USA által erőnléti sportokat űzők számára készített Recovery Gel kiváló minőségű hidrolizált tejsavó-fehérjékkel pótolja a kimerítő testmozgás során elvesztett energiát, és támogatja az izmok gyarapodását és karbantartását.

A termék triCARB Matrixszal készült, amely a szervezet számára azonnali energiát biztosító, háromkomponensű szénhidrát-keverék. A Recovery Gel formuláját a fehérjék építőelemeit jelentő értékes aminosavakkal – BCAA-kal (elágazó láncú aminosavak), L-glutaminnal és L-lizinnel – fi nomítottuk tovább. A Recovery Gel mindemellett pótolja az izzadás során elvesztett vitaminokat és ásványi anyagokat is.

Felhasználási javaslat:

Egy adag Recovery Gel közvetlenül a testmozgást követő legfeljebb 30 percen belül.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-12
Szia!
A kérdésem az lenne hogy akinek 2. típusú cukra van, azok számára a benne lévő cukor tartalom miatt még 1 adagot be lehet szednie, edzés utáni szűnni nem akarok izomgörcsre/izomfájdalomra? Ritka esetekben?

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem. Izomgörcse szedj magnéziumot! (Calcium-Magnesium )

Vevővélemények

2019-01-30
Fél óra ellipszissel kezdem az edzést, majd utána térek rá a súlyzós részre. Ha a kettő között iszom egy ilyet, tökéletesen visszaadja azt az energiát ami szükséges a továbbiakhoz.