Energy Gel Professional (60 gr.)

 / 4.6 17 vélemény
BioTech USA Energy Gel Professional 60 gr.
Ár: 340 Ft
400 Ft
Megtakarítás:60 Ft 15%
Egységár: 5,67 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Energy Gel Professional

L-KARNITINNEL, TAURINNAL, VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI ANYAGOKKAL ÉS HOZZÁADOTT L-ARGININNEL FOKOZOTT HATÁSÚ TRICARB MÁTRIX, MCT OLAJJAL.

A BioTechUSA által erőnléti sportokat űzők számára készített Energy Gel PRO kis és nagy komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elveszített energiát: triCARB és MCT (közepes láncú trigliceridek). A triCARB egy háromkomponensű szénhidrátmátrix, míg az MCT összetettebb zsírsavakból áll. Az Energy Gel PRO – a taurin és az L-karnitin mellett – az izzadás során elvesztett értékes vitaminok és ásványi anyagok pótlását is biztosítja.

1 adagban:

  • 20 g szénhidrát
  • 400 mg L-karnitin
  • 800 mg taurin
  • 400 mg L-arginin
  • 1200 mg MCT olaj

100%-ban gluténmentes termék!

Felhasználási javaslat:

Fogyassz el egy-egy adag Energy Gel PRO-t 30-45 percenként az erőnléti sport gyakorlása közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-28
Sziasztok. Akadály futóverseny előtt,vagy közben hogyan ajánlott adagolnom? Rendelkezésemre áll energy shot és energy gel pro. A verseny nem hosszú, 14km +. Köszi

válasz
2017-07-28
Szia!

Bármikor amikor úgy érzed fáradsz igyál meg egyet.

Vevővélemények

Kiváló cucc!
2015-05-06
Félmaratonon kihúzott a holtpontról, nagyon gyorsan éreztem a hatását. Narancsosat ettem/ittam, tetszett az íze is, és az állaga is.
Jó cucc
2015-06-17
Rövid távú duatlonon használtam ilyet. Nagyon bejött, mellé magna shot-ot ittam és elkerültek a görcsök, de sajnos csak 1 ilyet vittem magammal és az kevésnek bizonyult. Futáshoz kifejezetten ajánlom, mert ez kicsit hígabb és nem olyan édes, hogy összeragad a szád :)
Szuper
2015-06-27
Hosszabb távú terepfutások során viszek magammal egy tasakkal belőle. Félúton szoktam megenni. Jó íze van, felmelegedve sem gáz. Az állaga is jó, bár én utána megiszok egy csomó vizet, mert olyan, mintha valami szirupos hártyával lenne belepve a nyelőcsövem. A gyomromat nem kavarta még eddig fel, ami jó pont. Gyorsan energizál és egész sokáig tart a hatása. Aki hosszúakat fut és képtelen menet közben elrágni az energiaszeletet (mint én is...), akkor ajánlom neki ezeket a géleket. Külön kiemelném, hogy kupakkal visszazárható, ami jó, mert ha nem eszi meg egyszerre az egészet az ember, akkor nem keni magát vagy a ruháit össze a tasakból kiömlő gél.
Legjobb amit idáig próbáltam
2015-06-29
Hosszabb futásokhoz, túrázásokhoz viszek mindíg magammal ilyet. Ha már kezdem úgy érzezni, hogy már korábban enni kellett volna és kezd elfogyni az erő akkor mindíg ezt nyomom be először, szinte azonnal felszívódik és egyből energiát ad. Az íze melegen sem olyan rossz és kis helyen elfér.
Ajánlott
2015-08-26
Félmaraton közben, vagy hosszabb terepfutáson szoktam használni, nálam abszolút nyerő termék. Előttem szóló kollegával egyetértek: megfelel az íze, állaga, praktikus a kupak miatt (bár a tasak lehetne kisebb), gyorsan hat és úgy ahogy azt várod. A kajálás nálam is probléma, ez viszont megoldja a problémát. Csak ajánlani tudom.
A legjobb hatás
2015-11-25
Teljesítménytúrázó, terepfutó, ultrafutó és ultraterepfutó kategóriákba sorolom magam. Nagyon sok gélt próbáltam már ki, de valahogy ez volt az a termék, ami igazán bevált és éreztem is a hatását, hogy ezért nem csak kidobom a pénzt, hanem meg is éri. 15-20 km-enként veszek be egyet, illetve ha szükséges akkor a nagy emelkedők előtt 15-20 perccel. A narancsosat próbáltam ki először és azt is szedtem jó ideig, viszont túlságosan édes volt már számomra, ezért kipróbáltam a citromosat. A hatás ugyan az, viszont nem édes, nem tömör az íze, még fel is frissít mint egy hideg limonádé nyáron. Csak ajánlani tudom!
Jó vétel
2016-08-16
Országúti bringázom, ez a harmadik fajta zselé, amit kipróbáltam és eddig ez tűnik a legjobbnak minden tekintetben. Folyósabb az állaga, könnyebb kiszívni a tartalmát, az íze nem túl tolakodó és pár perc után úgy érzi magát az ember, mintha a lábában 0 km lenne, pedig valójában már rég 100 felett van.