Energy Gel (60 gr.)

 / 4.0 7 vélemény
BioTech USA Energy Gel 60 gr.
Ár: 325 Ft
360 Ft
Megtakarítás:35 Ft 10%
Egységár: 5,42 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Energy Gel

A BioTech USA által erőnléti sportokat űzők számára készített Energy Gel alacsony és magas komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elvesztett energiát: triCARB és MCT (közepes láncú trigliceridek).

A triCARB egy háromkomponensű szénhidrát-mátrix, míg az MCT a szénhidrátoknál összetettebb zsírsavakból áll. Az Energy Gel a taurin és az L-karnitin mellett – az izzadás során elvesztett értékes vitaminok és ásványi anyagok pótlását is biztosítja.

1 adagban:

  • 18 g szénhidrát
  • 800 mg L-karnitin
  • 800 mg taurin
  • 1200 mg MCT olaj
  • 1,4 mg B6-vitamin

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon egy-egy adagot edzés közben. Felbontás után azonnal fogyasztandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Óh, ezt szeretem
2015-03-16
Az energia szeletek nyáron a melegben olvadnak, deformálódnak, ilyenkor ezt a remek gélt használom. Laktat is, benne vannak azok amikre fokozott igénybevétel esetén szükségünk van, kis helyen elfér, könnyen kezelhető szóval egy fontos túratárs!
Hasznos
2017-01-30
Kerékpártúrák alkalmával használtam, a hátzsebben nagyon prímán elfér(nek). Amikor lecsavarja az ember a tetejét az alsó rész néha leesik ez menet közben nem szerencsés, mert mégse akarnám a túra útvonalakat összeszemetelni. Egy pici mindig bent marad de egy zselé már csak ilyen. Nem voltam utána szomjas, tápanyagtartalma alapján fogyasztva megfelelően ellátott energiával sohasem éheztem el.