Papaya Enzime Plus (90 r.t.)

 / 4.0 2 vélemény
VitaKing Papaya Enzime Plus 90 r.t.
Ár: 1 340 Ft
Egységár: 14,89 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Papaya enzim

A Karib-szigeteken őshonos, papaya- vagy dinnyefa, ma a trópusok egyik legelterjedtebb haszonnövénye. Azon ritka növények közé tartozik, melynek minden részét (a gyökerétől a magjáig) hasznosítják.

Emésztési zavar következtében a belekben nem dolgozódik fel a táplálék. Egy része a vastagbélben pang, amire megjelennek a kórokozók, gombák, sőt bélférgek. Ezeknek a végterméke a vérbe, illetve a testbe kerül, ami izgatja a sejteket, de főleg az immunrendszert.

Mindez elkerülhető, ha az elfogyasztott táplálékot a szervezet megemészti, a többi pedig időben kijut a szervezetből. Az emésztéshez nyújt segítséget a papayában található fehérje bontó enzim.

A papaya legfontosabb lebontó enzimje az emberi pepszinhez hasonló papain. Legfőbb hatása a hús előemésztése (tehát még azelőtt puhítja meg az elfogyasztott húst, hogy a gyomorban megkezdődne az emésztése).

A kellemes ízű rágótablettát közvetlenül evés után kell elszopogatni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-08-25
Hello! Ha nagyon lassú az anyagcserém ez segítene rajtam? Normálisan eszek napi 5x rostosan, de nagyon nehezen megyek wc-re.

válasz
2010-08-26
Talán, de hasznosabb lenne egy probiotikum - pl. a Bioflora - és ügyelni kellene a megfelelő mennyiségű vízfogyasztásra, főleg ebben a melegben. A nem elégséges folyadékbevitel is okozhat szorulást.

Vevővélemények

nekem azért bejött
2014-06-05
Íze jó, de kettő kell, viszont kimondottan húsok után a puffadáson érezhetően segít. Ellenpróba volt, hogy egyáltalán nem rendszeresen szedtem. Ezért tudom biztosan, hogy amikor bevettem a két tablettát, nem mástól éreztem könnyebben magam, hanem pont ettől. Fogyni tényleg nem fogytam, arra tényleg nem jó, de a dobozra sem ez van írva :)