Bromelain (90 tab.)

 / 4.7 7 vélemény
Scitec Nutrition Bromelain 90 tab.
Ár: 3 315 Ft
3 490 Ft
Megtakarítás:175 Ft 5%
Egységár: 36,83 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Scitec Essentials: Bromelain

Természetes enzim

ANANÁSZ-KIVONAT

A bromelain egy ananász-kivonat, fehérje-emésztő enzimek (proteázok) keveréke. Az ananásznak régi gyógyászati hagyományai vannak a bennszülött dél-amerikaiak körében, és terjedt el világszerte többféle felhasználási módja a hagyományos gyógyászatban. Népszerű növényi kivonatként tovább folytatódik felfedezése.

Használati utasítás

Naponta 3x1 Bromelain tabletta bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-15
Szia !
Kerestem irodalmat a neten, de nem találtam.
A tejsavófehérjéket az emberi emésztőenzim rendszer, legalábbis egyesekben nem tudja aminosavakra bontani, hanem kis peptidek maradnak. Ezek immunogének, így válnak egyesek érzékennyé, legalábbis amennyire én tudom. A kérdésem az lenne, hogy ezek az enzimek tovább tudják e bontani ezeket a peptideket ?

válasz
2015-06-16
Szia!

A peptideket ugyanakkor könnyebben emésztjük, így nem tudom, mennyi igazság lehet ebben a teóriában. Az emésztőenzimek egyébként pontosan az ilyen, vagy hasonló problémákon tudnak segíteni.

Vevővélemények

emésztési problémák kiküszöbölése
2012-09-08
Szerintem ez egy nagyon hasznos kis termék! Diéta alatt alkalmaztam egy szemet az edzés utáni fehérjeturmix mellé egy másikat pedig a rákövetkező étkezéssel együtt. Korábban a megemelt fehérjebevitel miatt voltak emésztési problémáim amiket a szedésével sikerült kiküszöbölni.