Enzyme Complex (60 tab.)

 / 3.8 10 vélemény
Pharmekal Enzyme Complex  60 tab.
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 33,17 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Enzyme Complex

A tápanyagok elfogyasztása az első lépés, ám nem az egyetlen, ha eredményes akarsz lenni. A tápanyagokat meg is kell emészteni. Ha nem szívódnak fel rendesen, akkor az eredmények is szerényebben jönnek. Nem beszélve arról, hogy az emésztési problémák tünetei igen kellemetlenek tudnak lenni. Szeretnéd, ha nem lenne ezzel gondod? Akkor itt az ideje bevetni egy komplex enzimkészítményt!

"Szerintem ez egy igazán jó kis kiegészítő, annak ellenére, hogy sokan nem ismerik vagy nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget! Ez a kiegészítő segít a tápanyagok lebontásában, így könnyebben tudnak hasznosulni. Fehérjéből is több tud felszívódni és hasznosulni. Napi 1 tabl. a szedése étkezés után. Én kettétöröm a tablettát és egyik felét ebéd után a másikat vacsora után veszem be. Régebben is szedtem ezt a terméket Creatorral, fehérjével, multival és persze minőségi kajával. Szépen hozta a kívánt hatást! Látványos minőségi izomzat az eredmény! Ja és az Enzyme Complex tiszta növényi hatóanyagok keveréke! Véleményem szerint megéri az árát!"

Az Enzyme Complex szedése

Szedj belőle napi 1-2 tablettát, étkezésekkel együtt, vagy azok előtt nem sokkal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-06-28
Szia!

Az orvosom refluxot állapított meg nálam. Bár a gyomorsav nem folyik vissza a torkomig, de étkezés után gyakran van erős teltségérzetem. Korábban fermentált papaya koncentrátumot ittam a benne lévő sok emésztőenzim miatt, ami enyhítette a panaszokat amíg használtam, de elég húzós volt az ára egy hónapra vetítve. Ezzel a termékkel szeretném kiváltani. Mit gondolsz, jó megoldás lehet, vagy egyéb javaslat? Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2015-06-29
Szia!

Én azt gondolom, egy próbát mindenképpen megér. Ezen az áron pedig pláne!

Vevővélemények

Erre is szükség van!
2017-11-15
A vitamin bibliámban olvastam és máshol is, hogy az enzimek nagyon fontosak. Ha valakinek nincs semmi baja, akkor nem is érzi, hogy valami hatásos-e, éppen ezért kell szedni, hogy továbbra se legyen semmi baja. Egyébként ha valami nagyon jó, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül, az egészség minden pénzt megér!