Carbo Plus (1 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Universal Nutrition Carbo Plus 1 kg
Ár: 3 890 Ft
Egységár: 3 890,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Carbo Plus

A Carbo Plus nem tartalmaz alacsony értékű szénhidrátokat, mint pl. szaharóz vagy fruktóz. Épp ellenkezőleg, olyan glükóz polimereket és maltodextrint tartalmaz, melyeket minőségi gabona magvakból állítottak elő. A Carbo Plus ízesítetlen és édesítetlen, minden adag 55g tiszta energiát juttat számodra.

Felhasználási javaslat:

Lassan keverj el 3 mérőkanál Carbo Plus-t 250ml folyadékban, ízlés szerint. A nagyobb hatékonyság érdekében fogyassz két adaggal naponta. Egy adagot fogyassz el edzés vagy verseny után 2 órán belül.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-16
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy fehérje turmix mellé hatékonyabb -e mint a CarboF vagy CarboX? Melyiket ajánljátok?

válasz
2018-02-05
Szia!

A Carb-F és a CarboX is jobb választás szerintem.

Vevővélemények

ez a termek jó döntés
2012-09-13
En mar több mint egy hónapja szedem ezt a termeket. Edzés előtt is fel adag animal rage melle plusz csipetnyi glutamin. :) Illetve közvetlen edzés után keverem a protein turmixhoz a másik felet (glutaminnal).


Íz nélküli csomagot vettem. Egyáltalán nincs semmifele mellékíz illetve gyomortelítettségi érzés. Semmi negatívum!!!! Rendkívül jól oldódik!! Nem terheli le a gyomrot. Tökéletes segítség a protein mellé. Sokkal jobban érzem magam utána. Nem is por ez hanem inkább szemcsés, ha lehet így jellemezni. Ne feledjük, hogy ez is összetett szénhidrát formula mint mondjuk a vitargo és a világ egyik legnagyobb és legtöbb kutatással illetve fejlesztéssel rendelkező ceg által gyártva. Összehasonlítva árban is rendkívül kedvező. Csaknem a fele a vitargonak.


Lényegében:


Rendkívül jo oldódás.


Semmilyen negatív iz illetve gyomor hatás.


Több energia edzés során.


Nincs kimerültség illetve levertség érzés edzés után.


Barátságos ár.


Akinek van pénze rá és szüksége van erre a pluszra ez a termek jó döntés.