Dextrex Juice (1 kg)

 
Olimp Sport Nutrition Dextrex Juice 1 kg
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 1 990,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Dextrex Juice

A szőlőcukor a legegyszerűbb szénhidrát, ami szinte azonnal felszívódik. A leggyorsabb "instant" energiaforrás. A legtöbb olcsó tömegnövelő készítmény alapanyaga. A gyors felszívódása miatt hirtelen növeli a vércukor- és inzulinszintet, ami kedvez a tápanyagok izomba szállításának. A rövid idő alatt lezajló (gyors) felhasználás azonban azt eredményezi, hogy a felesleget a szervezet hajlamos zsírként elraktározni. A másik hátránya, hogy tisztán fogyasztása esetén a vércukorszint hirtelen megemelkedése után, egy, a kiinduló szint alá történő visszaesés következik. Emiatt cukorbetegeknek vagy hipoglikémiában szenvedőknek NEM szabad kísérletezniük vele.

Testünkben a szénhidrátanyagcsere meghatározó eleme az inzulin: ez ugyanis egy tápanyagszállító hormon a szervezetben, amit a szénhidrátos étkezések váltanak ki. A Dextrex Juice-ba került taurin nevű aminosav pont ennek az inzulinnak a hatását hivatott segíteni, utánozni. A végeredmény pedig egy gyorsabb és optimálisabb felszívódás, ami miatt a Dextrex Juice egy jobb választás a mezei szőlőcukornál.

A Dextrex Juice használata

A legfontosabb az edzés után időpont: hízásra való hajlamtól függően 0,5-1 grammot érdemes testsúlykilogrammonként alkalmaznod az edzés utáni turmixba. Igazából edzés közbeni izotóniás italként is megállja a helyét, mi azonban a Builder-nél nem vagyunk az edzés közbeni szénhidrátfogyasztás hívei, úgyhogy erre nem buzdítanánk inkább senkit.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények