Carbo-NOX (3,5 kg)

 / 5.0 5 vélemény
Olimp Sport Nutrition Carbo-NOX 3,5 kg
Ár: 8 490 Ft
Egységár: 2 425,71 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CARBO NOX

Az OLIMP CARBO hosszú éveken keresztül uralta a szénhidrát-kiegészítők piacát!

A CARBONOX ennek a formuláknak az utódja, amely ötvözi elődje egyedülálló hatékonyságát, néhány forradalmian új fejlesztéssel és hatóanyaggal!

A CARBONOX alapja egy speciális szénhidrát keverék, melyt úgy terveztünk meg, hogy pontosan olyan ütembe jutassa a véráramba a felhasználható monoszaharidokat, ahogyan arra a teljesítményed maximalizálásához szükséged van! A formula a magas glikémiás indexű glukóz, a közepesen gyors maltodextrin és az elnyújtott felszívódású izomaltulóz precízen adagolt mátrixán alapul, mely egyszerre áraszt el instant, azonnali energiával, és biztosít folyamatosan magas energiaszintet!

A CARBONOX a tökéletes szénhidrát keverék edzések előtt, közben és után!

A tökéletes szénhidrátkeverék mellet a CARBONOX-t L-argininnel egy egy speciális vitamin komplexszel tettük tökéletessé! Az L-arginin mint a nitrogén-monoxid termelés prekurzora, jelentős mértékben képes fokozni az izmokhoz áramló vér- és tápanyagvolument, így pumpaként nyomva a dolgozó izmokba a CARBONOX által biztosított üzemanyagot!

A CARBONOX tudományosan adagolt vitamin komplexe emellett garantálja a metabolikus folyamatok stabilitását, optimalizálja az emésztést és a tápanyag hasznosulást!

Adagolás

Vegyünk 2-4 adag egy nap, attól függően, milyen gyakori és intenzitású az edzés. Adj hozzá 1 adaghoz 100 ml vizet (50 g - 90 mérési egység = 5 lapos evőkanál), és kb. 30 perccel előtt és után fogyaszd. Nem alkalmas cukorbetegeknek. Tartsd távol a gyermekektől!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-05-04
Ebben hány gramm szánhidrát van? Nincs [Összetevők] lista.

válasz
2016-05-04
Szia!

50gr-ban 47,5 g szénhidrát van, ebből 12,5 g cukor.

Vevővélemények

minőségi szénhidrát
2015-03-10
Nagyon jó minőségű szénhidrát: tökéletes íz, maximális oldódás, teljesen feltölt edzés előtt, és után is. Nem puffaszt, nem viseli meg az emésztést. Ebben a nagyobb kiszerelésben pedig abszolút gazdaságos is, szóval megéri az árát.
Meg vagyok vele elégedve
2015-04-10
Alacsony szénhidrát tartalmú diéta mellett a súlyzós edzéseket megelőzően 30 g szoktam fogyasztani. Lendületet ad az egész edzésre. Hígabbra keverem mint az ajánlott. Az adagolás szerinti 50 gram 1 deci vízbe nekem túl édes. Próbáltam már állóképességi sportnál is (kerékpár, triatlon). Akkor 1 liter vízhez 60 g-ot adok és folyamatosan fogyasztom. Ilyen higításban kellemesen semleges az íze.
Ne keresgélj tovább
2015-05-10
Komplex szénhidrát, "teljesítményfokozókkal". Lassú-, közepes- és gyors felszívódású szénhidrátkészítmény, melyet bátran fogyaszthat edzés előtt, alatt és után, állóképességi és erősportoknál egyaránt. Energiát biztosít, hogy átlépd a komfortzónákat, átsegít a holtpontokon, edzés után visszatölt. Kell ennél több? A citromos íz frissítőleg hat a nagy melegekben, nyálad nem tapad össze tőle, inzuliningadozást nem tapasztaltam. Erősportot űzőknél ajánlanám mellé a Basic Intraworkout, 8:1:1-es BCAA-t.