SuperCarb Slow (1 kg)

 / 4.0 23 vélemény
Full Force SuperCarb Slow 1 kg
Ár: 1 750 Ft
Egységár: 1 750,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Full Force: SUPERCARB SLOW

Szuper szénhidrát-mátrix lassan felszívódó forrásokkal (alacsony vércukor index)

A modern táplálkozástudomány a jól megválogatott tápanyagbevitel mellett a tökéletes időzítés fontosságát is hangsúlyozza. A bevitt szénhidrátok mennyisége és minősége kiemelkedően fontos a gyors eredmény elérése érdekében! Az edzés körüli időszakban a gyors felszívódású szénhidrátok használata előnyös, de egyéb időszakokban a hirtelen és nagymértékű vércukor és inzulin szint emelkedés akár káros is, de mindenképpen kedvezőtlen hatású lehet. A Supercarb Slow egy tudományosan megtervezett lassú felszívódású, alacsony vércukor indexű (low GI) szénhidrát formula. Tökéletes eszköz lehet diéta során, amikor a nagy vércukorszint ingadozások kerülendők. Fogyaszthatod a terméket önmagában vagy jó minőségű fehérje, illetve zsírforrások kíséretében.

Felhasználás:

A szervezet szénhidrát igénye nagy egyedi eltéréseket mutat. Általános célokra keverj 50-100 g port vízbe vagy a kedvenc protein turmixodba és fogyaszd a nap bármely szakában.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-31
Sziasztok, sajnos nem tudunk munkám során idöben enni viszont arra gondoltam fehérje mellé bedobnék egy slowot ezzel kiváltanék relative egy étkezést. Megfelelő az elgondolásom? Üdv köszi

válasz
2017-04-01
Szia!

Az is jó, de én inkább zabpelyhet (vagy zablisztet) dobnék be mellé.

Vevővélemények

Nem rossz
2015-04-17
SuperCarb Fast mellé lett rendelve. "Fast" edzés után egyből, ez pedig a nap többi szakaszában! (pl este). Oldódása nem a legjobb de ha csuklógörcsig rázza az ember a shakert akkor meglehet vele küzdeni. Összességében egy jó és olcsó lassú felszívódású szénhidrát! Tömegeléshez kell és kész!