CarboX (1 kg)

 / 4.6 80 vélemény
BioTech USA CarboX 1 kg
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 2 390,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CARBOX

ÖTFÉLE SZÉNHIDRÁTOT, KÖZTÜK PALATINOSE™-T TARTALMAZÓ ÍZESÍTETLEN SZÉNHIDRÁT-KOMPLEX.

1 ADAGBAN:

  • 50 g MULTI-INTERVAL CARBOX™

Ezt a Multi-Interval CarboX™-ot tartalmazó, rendkívül fejlett komplex szénhidrátot edzések előtti és utáni fogyasztáshoz terveztük. A CarboX™ az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

A CarboX™ ötféle szénhidrát felhasználásával készült, amelyek mindegyike eltérő felszívódási idővel rendelkezik. A CarboX™ Palatinose™-t is tartalmaz, amely a többi szénhidráthoz viszonyítva elfogyasztása után kisebb mértékben emeli meg a vércukorszintet.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Keverj el 50 g CarboX™-ot 3 dl, tetszés szerinti itallal. Edzés előtt vagy alatt tökéletesen keverhető más táplálék-kiegészítőkkel. Fogyaszd naponta sok vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-20
Szia! Tomegelni szeretnek es az lenne a lerdesem hogy ez a carbox plusz 100% scitec wpro fejerje jo e vagy vegyek egy jumbo prof ot ? 55kg vagyok 170 cm nehezen hizo alkat . Koszi a valaszodat.

válasz
2018-02-05
Szia!

Az attól függ. A Jumbo! azért elég komplex termék nem csak fehérje+szénhidrát.
Ha nem kell a sallang csak a legegyszerűbb tömegnövelőt akarod akkor simán jó a 100% Whey Protein Professional + CarboX.

Vevővélemények

Visszatöltés
2015-03-12
Ha szénhidrátból sok a bevitel akkor tényleg érezni egy feszítő telt jó érzést. Próbálok kevés szénhidrátot tolni egész nap de az edzés utánit már nem hagynám ki, de csak ebben a formában. Eleinte érdekes volt de később fel sem tűnik már nem tudnám elképzelni az edzés utáni fehérjét e nélkül. Ami legjobb hogy az iszonyatosan keserű és rossz ízű BCAA-t érezhetetlenül elnyomja.