Carbomax Energy Power (1 kg)

 
ActivLab Carbomax Energy Power 1 kg
Ár: 1 730 Ft
Egységár: 1 730,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Carbo Energy Power Dynamic

EXTRA ERŐS SZÉNHIDRÁT KONCENTRÁTUM/KOMBINÁCIÓ • Értékes, gyors és tartós energiaforrás

  • Tartalmaz mono-, di-, oligo-, és poliszacharidokat
  • Glükózt és maltodextrint is tartalmaz
  • Sokféle igazi ízben
  • Könnyen felszívódó, gyorsan hasznosuló energia bomba.

Ezzel tudsz Edzeni!

A Carbo Energy Power Dynamic egy ideális energiaforrás mindazok számára, akik hosszú távon terhelik izmaikat, vagy rövid ideig nagy megterhelésnek teszik ki magukat. Egy többfázisú kombináció, mely részben szinte azonnal felszívódásra kerül, ezátal egyrészt gyors energiát biztosít, másrészt a szervezet inzulinreakciója révén -erről bővebben lexikonunkban olvashatsz - egy gyors izomépítést is lehetővé tesz. Glükóz-maltodextrin-oligo-poliszacharidok ez a Carbo szénhidrátjainak felszívódási, vagyis energiává alakulási folyamata. Ez pedig folyamatos energiaellátottságot jelent. Így rajtunk már nem múlik, edzened viszont Neked kell. A Carbo Energy Power Dynamic tehát a véred cukor és inzulinszintjét az edzéshez megfelelő szinten tartja. Kiegyensúlyozottan tartalmaz ásványanyagokat, mint kálium, nátrium, kalcium és magnézium, melyek leginkább ürülnek ki a szervezetből a fizikai megterhelés hatására, és épp ezért a legfontosabbak izommunka idején. A Carbo Energy Power Dynamic csökkenti szervezetedben a gyengeség érzését, és a fizikai megterhelés okozta stresszt, valamint átsegít a krízisen, amikor már épp feladnád!

Szóval Neked éppen erre van szükséged!

Felhasználási javaslat:

Edzés közben és utána. Oldjunk fel 20 g készítményt 200 ml hideg vízben (60g-ot 600 ml-ben, stb.). Az elkészített ital mennyisége a sportolok egyéni igényétől függ. Ajánlott mennyiség: 300ml - 1000ml.

Az ActivLab Carbo Energy Power Dynamic egy ital formájában forgalomba hozott tudományos sport étrend-kiegészítő, amely a szervezet szükségletei alapján lett összeállítva.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények